альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Шлях до успіху кожен прокладає собі сам

Бути підприємцем в Україні – необхідність, насамперед, для самої країни, адже на думку багатьох саме малий та середній бізнес є основною базою для будівництва та процвітання економіки держави. Але як розпочати власну справу, як зробити її унікальною, як втілити в життя свій амбітний проект, де взяти кошти на його реалізацію, як привернути увагу суспільства. Ці запитання неодноразово собі ставлять усі, хто вирішив займатися підприємництвом, отримати відповіді на свої запитання можна в Службі зайнятості адже саме відкриття власної справи є однією з компетенцій даної установи.
Хтось до цього мав хист із дитинства, а хтось вирішив випробувати долю через обставини. Тож, сьогодні ми Вам розповімо як за допомогою Служби зайнятості відкрив власну справу Сергій Волощук. Головним кроком для кожного є бажання розпочати щось нове, саме це буде мотивувати від самого початку і створення власного проекту та протягом всього періоду діяльності. Важливим є виявлення за допомогою різноманітних методів нахилів та здібностей початківця, визначення співпадає бажання з можливостями. Сергій дуже серйозно поставився до відкриття власної справи і швидко виконав всі завдання та рекомендації фахівців які працювали з ним на першому етапі. Бізнес-план був створений з піднесеним настроєм та вчасно. Майбутній підприємець з нетерпінням очікував захисту свого бізнес-плану на засіданні комісії з організації відкриття власної справи 12 липня 2019 року на тему: «Відкриття проектної організації з надання землевпорядних послуг». Комісія на яку був запрошений Волощук Сергій складається не лише з фахівців Вознесенської міськрайонної філії, до неї також входять державний реєстратор сектору державної реєстрації юридичних та фізичних осіб –підприємців виконавчого комітету Вознесенської міської ради; головний спеціаліст відділу по використанню трудових ресурсів Управління праці та соціального захисту населення Вознесенської міської ради; начальник відділу прогнозування надходження платежів обліку застрахованих осіб та контрольно-перевірочної роботи Вознесенського об’єднаного управління пенсійного фонду України в Миколаївської області. Під час захисту бізнес-плану було видно що Сергій добре знається на своїй справі, тому маємо надію, що він займе своє місце серед інших приватних землевпорядників в місті Вознесенську і буде займатись проектними змінамиземлевласників і приватних територій. Тим паче що він має повну вищу освіту за спеціальністю «геодезія та землеустрій» крім того за його плечима 7 років стажу на посаді директора в Товаристві з обмеженою відповідальністю «Науково виробничий центр геодезії та землеустрою», що має не аби яку перевагу для підприємця-початківця і означає що професійний досвід надбаний роками буде ще одним капіталовкладенням у майбутню справу.

Вислухавши доводи на користь бізнес-плану, Комісія одностайно підтримала майбутнього підприємця вручивши йому сертифікат на 54 000 гривень для організації власної справи, які Сергій планує витратити на оренду приміщення та придбання офісної техніки для ведення документації та збереження бази даних. Тому можемо з упевненістю сказати, що Вознесенська міськрайонна філія Миколаївського ОЦЗ допомогла ще одній чудовій людині втілити в життя його мрію розпочати власну справу.

скачать dle 12.0
Дата публікації: 16.07.2019 0 1 241
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно