альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Історії успіхів. Частина І.

Сьогодні ми вас знайомимо з історією життя та успіху наших колишніх безробітних. Але хочеться зазначити, що це не просто історія а доля кожної людини та приклад для наслідування. Дуже часто в нашому житті ми стикаємось з славнозвісним виразом, що життя має чорні і білі смуги. Проте минає деякий час і все налагоджується, оскільки так влаштоване життя: за чорною смугою обов’язково наступає біла.

Наша розповідь сьогодні про Тамару Черненко, про частинку історії її життя про один період, що стався у 2017 році. Маючи за плечима 25 років стажу, останні 12 з яких Тамара Миколаївна обіймала посаду начальника Відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань у місті Вознесенськ. Здавалося що могло б бути стабільніше чим державний Фонд соціального страхування на той час. Але у зв’язку зі зміною законодавства (Закон України «Про загальнообов'язкове державне соціальне страхування») відбулась реорганізація установи шляхом злиття Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України та Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності. Таким чином з 1 серпня 2017 року новостворений Фонд соціального страхування України в повній мірі розпочав виконання усіх завдань та функцій Виконавчої дирекція Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань. Оцінюючи ситуацію, що склалась і отримавши заздалегідь попередження про скорочення чисельності та штату працівників все одно була дуже болючою думка про завтрашній день. Для кожного така новина є стресом і значить, що наступають зміни і потрібно мобілізувати всі зусилля.

Саме в такі хвилини Служба зайнятості є надійною підтримкою для всіх хто опинився в подібних обставинах. Тож хвилювань з приводу коштів для існування не має, так як з першого дня після завершення періоду виплати вихідної допомоги, служба зайнятості розпочинає виплату допомоги по безробіттю. За допомогою різних методик фахівці Вознесенської міськрайонної філії Миколаївського обласного центру виявляють серед безробітних потенційних підприємців, мотивують їх на відкриття власної справи, підтримують морально, надаючи віру у перспективне майбутнє.

Тамара Миколаївна дуже дивовижна людина, вона з легкістю сприймає зміни та завжди була оптимістично налаштована. Її життєве кредо можна охарактеризувати так: «Все буде добре, йдемо вперед назустріч новим звершенням». Отримавши кваліфіковану допомогу фахівців Вознесенської філії, потенційний підприємець з легкістю обрала вид своєї майбутньої діяльності, це надання роботодавцям послуг з зовнішнього та внутрішнього аудиту з охорони праці і профілактики виробничого травматизму. На вибір виду діяльності в першу чергу вплинув багаторічний професійний досвід роботи, а також знання всіх законодавчих аспектів Тамари Миколаївни. Але для успішної діяльності необхідно було ще вирішити деякі питання: орендувати приміщення для розташування офісу, придбати офісну техніку для ведення документації та збереження бази даних і т.д. Після успішного захисту бізнес-плану та отримання допомоги по безробіттю одноразово для реалізації своєї справи минуло вже два роки і сьогодні начальник відділу активної підтримки безробітних Вознесенської міськрайонної філії Інна Гаврилова завітала у гості до Тамари Миколаївни в її затишний офіс у центрі міста. Адже просто поговорити про стан справ та поцікавитись про успіхи або невдачі це є невід’ємною частиною життя наших фахівців. І як завжди Тамара Миколаївна з щирою посмішкою та притаманною їй гостинністю зустріла нашого фахівця та подякувала за допомогу, а також розповіла про важливістьта актуальність своєї роботи. Адже охорона праці є невід’ємною частиною діяльності будь-якого роботодавця і у зв’язку з цим, він потребує кваліфікованої допомоги. Надання роботодавцям зовнішнього та внутрішнього аудиту з охорони праці і профілактики виробничого травматизму це запорука досягнення високих виробничих показників та створення умов для попередження виробничого травматизму і створення безпечних умов праці на робочих місцях. Переважна частина нещасних випадків трапляється через порушення трудової, виробничої і технологічної дисципліни, недостатню підготовку кадрів з питань безпечних методів праці, відсутність контролю за додержанням працівниками вимог нормативно-правових актів з охорони праці. На сьогодні на послуги Тамари Миколаївни є великий попит. Тож ми бажаємо успіхів та процвітанняв такій важливій справі, нехай щастить в усьому!

Також хочеться побажати усім майбутнім підприємцям з легкістю та впевненістю йти до досягнення своєї мети. Ризикуйте й успіх до Вас прийде! Історія Тамари Черненко яскраве тому підтвердження.



скачать dle 12.0
Дата публікації: 15.07.2019 0 1 391
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно