альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Інсентив «Вибір професії – формула з багатьма невідомими»

Про вибір професії та його значення для майбутнього людини вже сказано та написано чимало. Однак скільки б не було рекомендацій та порад, слід визнати, що вся відповідальність покладена лише на саму людину, яка здійснює вибір.
Сьогодні, 3 квітня 2019 року 26 учнів 9-го класу Вознесенської ЗОШ №3 стали учасниками інсентиву «Вибір професії – формула з багатьма невідомими». Маючи на меті активізувати пізнавальну діяльність старшокласників, заступник начальника відділу активної підтримки безробітних Вознесенської міськрайонної філії Миколаївського обласного центру зайнятості Ірина Чорна залучила присутніх до цікавого профорієнтаційного заходу.

«Щоб обрати свій фах, необхідно враховувати ряд факторів – власні побажання, психологічні та фізичні особливості та можливості, не слід забувати й про потреби ринку праці» , - зазначила Ірина. Під час інсентиву, юнаки та дівчата актуалізували свої знання щодо основ вибору професії, навчились розуміти важливість професійно значущих факторів, відносити професії до певного типу професій за класифікацією Клімова, а участь у цікавих вправах допомогла ці знання закріпити. Особливу увагу присутніх фахівець Вознесенської філії звернула на сучасні Інтернет-ресурси, які дають можливість дізнатись про власні професійні схильності та вподобання, у тому числі веб-базовану платформу з профорієнтації та розвитку кар’єри «Моя професія». 
На завершення зустрічі учням було запропоновано взяти участь в профорієнтаційному конкурсі, який проводить Миколаївська обласна служба зайнятості. «Об’єктив професій»дає змогу учнівській молоді глибше пізнати світ омріяних професій та професій батьків, через відображення їх у фотознімках на сторінках в Інстаграмі.
Сподіваємось, що отримані знання юнаки та дівчата використовуватимуть не лише в теорії, а на практиці. Успіхів та натхнення у досягненні поставлених цілей!
скачать dle 12.0
Дата публікації: 03.04.2019 0 1 154
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно