альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

В рамках здійснення постійної профорієнтаційної роботи

В рамках здійснення постійної профорієнтаційної роботи 12 березня 2019 року відбулась бесіда з учнями 11-б класу Вознесенської ЗОШ №10 «На шляху до вибору». Зустріч мала на меті розширити уявлення молоді про дивовижний світ професій, зорієнтувати їх на шлях вірного вибору, допомогти уникнути помилок, актуалізувати знання про ті професії, які сьогодні мають попит на ринку праці.
На початку заходу фахівець Вознесенської філії Миколаївського ОЦЗ Ірина Чорна презентувала учнівській молоді інформацію про конкурс, який впроваджує Миколаївська обласна служба зайнятості «Об’єктив професій». Проект передбачає через ознайомлення з майбутніми професіями та професіями батьків, підготувати школярів до усвідомленого вибору справи життя. Впродовж трьох місяців учасники розміщують фото майбутньої професії або професії батьків на своєму профілі в Інстаграм. Автор найкращого фото, яке матиме найбільшу кількість вподобань, стане переможцем та отримає приз.

Профорієнтаційна мозаїка, у формі якої відбувався захід, поєднала в собі різнопланові блоки інформації із практичними вправами та роботою в групах. Майбутні випускники охоче розмірковували над тим, що їм до душі в професійному плані, в яких професіях це може бути реалізовано, а також спільними зусиллями дискутували над тим, чи користуються обрані напрямки потребами на ринку праці. 
Важливим «фрагментом» профорієнтаційної мозаїки стала інформація про рівні освіти, на що варто звертати увагу обираючи навчальний заклад, які з них посіли топові місця в рейтингу найкращих навчальних закладів по Миколаївській області. 
Для подальшого самопізнання та розвитку власних здібностей учні дізнались про можливість проходження діагностичного тестування за допомогою веб-базованої платформи з профорієнтації та розвитку кар’єри «Моя професія». Буклети з детальними інструкціями користування допоможуть юнакам та дівчатам покроково виконати необхідні дії та дізнатись про те, до яких професій найбільше розвинені схильності.
скачать dle 12.0
Дата публікації: 13.03.2019 0 957
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно