альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Як шукати роботу майбутньому випускнику ПТНЗ

Пошук роботи та працевлаштування на перше робоче місце – крок дуже відповідальний. Саме тому з майбутніми випускниками ведеться робота по набуттю практичних навичок щодо пошуку роботи.
Вознесенська міськрайонна філія Миколаївського обласного центру зайнятості спільно з адміністрацією Вознесенського професійного ліцею організувала та провела зустрічі з майбутніми випускниками таких професій, як «електрозварник ручного зварювання», «електромонтер з ремонту та обслуговування силових мереж» та «опоряджувальник будівельний». 22 лютого 2019 року завершився другий етап зустрічей , спрямованих на ознайомлення з сучасними методами пошуку роботи.
21 лютого юнакам, які стануть кваліфікованими електрозварниками та електромонтерами було презентовано можливості працевлаштування на підприємстві Вознесенське міське управління водного господарства. Начальник відділу кадрів Довженко Фелікса Миколаївна, яка тривалий час підбирає кадри на підприємстві, розповіла юнакам про сучасні вимоги роботодавця до претендентів, на що звертається увага при прийнятті на роботу, а також чим зацікавити роботодавця під час співбесіди. 
Під час зустрічей і 21 лютого і 22 заступник начальника відділу активної підтримки безробітних Ірина Чорна ознайомила майбутніх шукачів роботи із особливостями сучасного ринку праці та особливостями пошуку роботи в сучасних умовах. Юнаки в подробицях дізнались, де вони зможуть знайти інформацію про роботу та на що саме звертати увагу, щоб не стати жертвою шахрайства. Державна служба зайнятості, Інтернет, газети, оголошення в громадських місцях, знайомі та самостійне звернення до роботодавця – це далеко не повний перелік можливих варіантів, які можуть стати гарним інструментом в пошуку роботи.
Одним із питань, які лунали на зустрічі, було питання легального працевлаштування в державі Ізраїль. Хлопцям цікаво було почути про можливості роботи в Ізраїлі, однак фахівець Вознесенської філії зосередила їх увагу на високому рівні кваліфікації, який є невід’ємною частиною відбіркового іспиту.
Загалом майбутні випускники ліцею отримали інформацію про джерела вакансій, дізнались що таке резюме, отримали поради щодо його написання, а також дізнались від чого залежить успіх співбесіди з роботодавцем.

«Накопичуйте досвід, адже будь-який досвід, навіть неофіційний, сприятиме швидшому набуттю та удосконаленню професійних навичок. Варто докласти ще трохи зусиль, наполегливості - і робота вашої мрії у ваших руках!», - додала фахівець служби зайнятості.
Багато питань лунало в адресу фахівця Вознесенської філії: хлопці дізнались, чим ризиковане нелегальне працевлаштування, який порядок реєстрації в службі зайнятості, які є вакансії на сьогодні та багато іншого.
Вознесенська міськрайонна філія Миколаївського ОЦЗ щиро вдячна за співпрацю адміністрації Вознесенського професійного ліцею та бажає успішного пошуку роботи та працевлаштування майбутнім випускникам!
скачать dle 12.0
Дата публікації: 25.02.2019 0 1 334
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно