альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Профорієнтаційна мозаїка

З метою обґрунтованого вибору професії майбутніми випускниками Вознесенська міськрайонна філія Миколаївського обласного центру зайнятості постійно здійснює профорієнтаційну роботу.
25 січня 2019 року заступник начальника відділу активної підтримки безробітних Вознесенської філії Ірина Чорна для учнів 8-9-х класів Білоусівської загальноосвітньої школи провела профорієнтаційний захід «Твоя кар’єра починається сьогодні». Зустріч мала на меті розширити уявлення молоді про дивовижний світ професій, зорієнтувати їх на шлях вірного вибору, допомогти уникнути помилок, актуалізувати знання про ті професії, які сьогодні мають попит на ринку праці Вознесенського району. 
Профорієнтаційна мозаїка, у формі якої відбувався захід, поєднала в собі різнопланові блоки інформації із практичними вправами та роботою в групах. Майбутні випускники охоче розмірковували над тим, що їм до душі в професійному плані, в яких професіях це може бути реалізовано а також спільними зусиллями дискутували над тим, чи користуються обрані напрямки потребами на ринку праці. 

 
Важливим «фрагментом» профорієнтаційної мозаїки стала інформація про рівні освіти, на що варто звертати увагу обираючи навчальний заклад, які з них посіли топові місця в рейтингу найкращих навчальних закладів по Миколаївській області. 
Для подальшого самопізнання та розвитку власних здібностей учні дізнатись, про можливість проходження діагностичного тестування за допомогою веб-базованої платформи з профорієнтації та розвитку кар’єри «Моя професія». Буклети з детальними інструкціями користування допоможуть юнакам та дівчатам покроково виконати необхідні дії та дізнатись про те, до яких професій найбільше розвинені схильності. Було зауважено, що найбільш затребуваними нині на ринку праці є робітничі професії, що успіху у пошуку роботи найбільше сприяють активна життєва позиція, високий професійний рівень, позитивне ставлення до життя. 
Сподіваємось, що учнівська молодь дослухається до отриманих порад та свідомо підходитиме до вибору справ життя.

скачать dle 12.0
Дата публікації: 29.01.2019 0 982
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно