альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Разом до успіху.

14 грудня 2018 року директор Вознесенської міськрайонної філії Миколаївсько ОЦЗ Ірина Ларченко разом із керівником приватного підприємства "Промінь" Риммою Боковою були запрошені до Миколаївського обласного центру зайнятості на бізнес-зустріч «Разом до успіху". На заході були присутні народний депутат України Олександр Жолобецький, представники органів виконавчої влади, успішні роботодавці з числа колишніх безробітних, в тому числі демобілізовані учасники АТО, які скористалися послугою служби зайнятості компенсації витрат на ЄСВ, а також майбутні підприємці Миколаївщини.

 

Захід розпочав директор Миколаївського обласного центру зайнятості Дмитро Оборонько, який привітав всіх присутніх та закликав до обговорень та обміну досвідом. Урочистою стала частина вручення початківцям підприємцям грошових сертифікатів, після якого запрошені гості мали змогу поділитись своєю історією успіху та досвідом роботи. Кожна історія була неймовірно життєвою і цікавою, тож насамперед лише наполеглевість і працелюбність виводить справу життя в успішний бізнес. До слова також була запрошена і Римма Бокова, яка розповіла що різні часи переживають підприємства, але лише не зупиняючись ні на чому, дивлючись в очі труднощам, можливо все. Акцінтуючи увагу на те, що коли пiдприємство запланувало збільшення обсягів виробництва у 2017-2018 роках, важливим стала саме співпраця з Вознесенською міськрайонною філією Миколаївського ОЦЗ у напрямку підбору персоналу на нові робочі місця. А їх було створено 25, на які були працевлаштовані особи з числа безробітних Вознесенскої МРФ, серед яких i 1 внутрішньо переміщена особа з компенсацією витрат на оплату праці.

 
Особливі слова подяки лунали для працівників служби зайнятості за плідну та важливу співпрацю в часи сьогодення, що є справжньої відзнакою за те, що ми по праву є сучасною сервісною установою. На завершення заходу директор Миколаївського ОЦЗ Дмитро Оборонько відзначив роботодавців Дипломами за активну життєву позицію та особистий внесок у створення робочих місць. Приємно бачити перед собою самодостатніх особистостей: креативних, ініціативних, творчих, незалежних, наполегливих, працьовитих. – відмітив Дмитро Оборонько – Працюючи самі, ви не тільки забезпечуєте достаток своїм родинам, а й ще створюєте нові робочі місця, даючи заробіток іншим, наповнюючи скарбницю податками»

скачать dle 12.0
Дата публікації: 17.12.2018 0 1 292
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно