альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

До Міжнародного дня осіб з інвалідністю

Питання вирішення проблем осіб з інвалідністю завжди було є і буде під особливим контролем, адже таким людям потрібна не лише робота, але й всебічна допомога для адаптації на новому місці.
3 грудня – Міжнародний день інвалідів, це день нагадування людству про гуманність і милосердя, про обов’язок суспільства перед людьми з інвалідністю, які потребують захисту та підтримки. Сьогодні, в рамках Декади зайнятості осіб з інвалідністю, 10 безробітних громадян, які перебувають на обліку Вознесенської міськрайонної філії Миколаївського обласного центру зайнятості, стали учасниками семінару за участю голови громадської організації Вознесенської міської організації Всеукраїнської організації «Союз організацій інвалідів України» Кривоносової Валентини Андріївни.

 
«Основною метою діяльності нашої організації є задоволення та захист законних, соціальних, економічних, вікових та інших спільних інтересів своїх членів, - розпочала свій виступ Валентина Андріївна. Вона розповіла про основні напрямки роботи організації, до яких належать:
- взаємодія з органами представницької і виконавчої влади при вирішенні проблем інвалідів, співробітництво із суспільними об'єднаннями, що діють в інтересах інвалідів;
- участь у розробці законодавчих та інших нормативних актів, пов'язаних із соціальним захистом інвалідів шляхом внесення пропозицій до органів влади;
- розробка та реалізація власних і спільних з іншими структурами та організаціями програм з медичної, професійної і соціальної реабілітації інвалідів, а також благодійних програм, створення відповідних закладів, установ, що не суперечать чинному законодавству України;
- сприяння інвалідам у реалізації їхніх прав та використанні пільг;
- участь у формуванні позитивного відношення суспільства до інвалідів, інформування суспільства про становище інвалідів в Україні;
- організація та проведення конференцій, семінарів, «круглів столів» з проблем інвалідів, творчих конкурсів, фестивалів та спортивних заходів.
Загалом Валентина Андріївна дуже багато та цікаво розповідала про діяльність громадської організації, головою якої вона є, про участь у різноманітних заходах творчого та спортивного напрямку та інше. Окрему увагу звернула на права осіб з інвалідністю а важливість їх відстоювати. Присутні активно підтримували розмову та ставили питання щодо інформації, яка їх цікавила. 
Непомітно промайнула година часу. Валентина Андріївна щиро запрошувала присутніх стати учасниками громадської організації, адже нові можливості та нові знайомства завжди роблять життя яскравішим.

скачать dle 12.0
Дата публікації: 03.12.2018 0 1 107
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно