альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Подорож у світ професій

Перед майбутніми випускниками, які прокладають стежину у доросле життя, зараз стоїть нелегке завдання – вибір професії. Одне з найбільш важливих рішень у житті людини може реалізувати весь творчий потенціал, або призвести до глибоких розчарувань. Результат залежить від того, наскільки відповідально школярі ставитимуться до окресленого питання. З метою попередження легковажного ставлення до професійного вибору, Вознесенська міськрайонна філія Миколаївського обласного центру зайнятості проводить широку інформаційно-роз'яснювальну роботу зі шкільною молоддю. Молоді люди отримують актуальну інформацію про основні складові успішного вибору професії, можливість та перспективи працевлаштування в сучасних умовах, допомогу служби зайнятості в питанні вибору професії.

Сьогодні, 6 листопада 2018 року з учнями 8-А класу Вознесенської ЗОШ №2 проведено профорієнтаційний захід «Подорож у світ професій». Під час цікавих ігор, завдань та вікторини на професійну тематику дітлахи все більше розширювали свої знання про світ професій, вчились характеризувати їх за ланцюжком. Працюючи в командах, юнаки та дівчата працювали згуртовано, були наполегливими та кмітливими у вирішенні запропонованих завдань. 

На завершення заходу заступник начальника відділу активної підтримки безробітних Ірина Чорна узагальнила надану інформацію і презентувала присутнім можливості діагностичного тестування, що пропонує Державна служба зайнятості, та побажала дітлахам бути зібраними, цілеспрямованими та впевнено крокувати до поставленої мети.

скачать dle 12.0
Дата публікації: 08.11.2018 0 1 338
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно