альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Відбулося громадське обговорення щодо присвоєння вулицям, провулку та скверу на території міста Вознесенська нових назв.

🗣️ 17 липня, відбулося громадське обговорення щодо присвоєння вулицям, провулку та скверу на території міста Вознесенська нових назв.

ℹ️ Обговорення проведено на виконання доручення начальника Миколаївської обласної військової адміністрації В. Кіма від 06.05.2024 № 24-д щодо дотримання вимог Закону України «Про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні і деколонізацію топонімії» від 21.03.2024 № 3005-IX та з метою підготовки відповідного проєкту розпорядження начальника Миколаївської обласної військової адміністрації про перейменування об’єктів топонімії, які підпадають під дію цього Закону.

✉️ Протягом двох місяців приймались звернення від мешканців громади з пропозиціями нових назв.

Під час громадського обговорення небайдужі жителі громади висловлювали свої пропозиції та було проведено голосування і визначено перелік нових назв, а саме:

📌 Вулиці:
Вавілова ➡️ Натягайлівська
Добровольського ➡️ Котеджна
Короленка ➡️ Платанова
Кошового Олега ➡️ Відродження
Лобачевського ➡️ Мальовнича
📌 Провулок:
Толбухіна ➡️ Народний
📌 Сквер:
Імені Горького ➡️ Михайлівський

☝️ Дану пропозицію буде направлено до Вознесенської районної військової адміністрації, для подальшого надання інформації до Миколаївської обласної військової адміністрації та прийняття остаточного рішення щодо перейменувань.скачать dle 12.0
Дата публікації: 18.07.2024 0 51
---
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно