альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Запрошуємо на громадське обговорення щодо перейменування вулиць, провулку та скверу Територіальної громади міста Вознесенська.

17 липня 2024 року о 14:00 годині у великій залі міськвиконкому, за адресою: м. Вознесенськ, пл. Центральна, 1 відбудеться круглий стіл щодо обговорення присвоєння вулицям, провулку та скверу нових назв.
✍️ На виконання доручення начальника Миколаївської обласної військової адміністрації В. Кіма від 06.05.2024 № 24-д щодо дотримання вимог Закону України «Про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні і деколонізацію топонімії» від 21.03.2024 № 3005-IX, з метою підготовки відповідного проєкту розпорядження начальника Миколаївської обласної військової адміністрації про перейменування об’єктів топонімії, які підпадають під дію цього Закону, пропонуються до перейменування наступні вулиці, провулок та сквер:
✔️ Провулок:
Толбухіна ➡️ Народний.
✔️ Вулиці:
Вавілова ➡️ Натягайлівська,
Добровольського ➡️ Новоселів,
Короленка ➡️ Платанова,
Кошового Олега ➡️ Відродження,
Лобачевського ➡️ Мальовнича,
✔️ Сквер:
ім. Горького ➡️ Михайлівський.☝️
Виконавчий комітет Вознесенської міської ради запрошує всіх охочих взяти участь в громадських обговореннях та надати пропозиції щодо присвоєння вулицям, провулку та скверу нових назв.❗Обговорення триває з 16 травня 2024 року до 16 липня 2024 року.Громадське обговорення проводиться у таких формах: засідання за круглим столом, збори, зустрічі з громадськістю, електронні консультації на Інтернет-порталі м. Вознесенська.
✉️ Пропозиції у письмовій формі просимо надсилати до відділу містобудування та архітектури апарату Виконавчого комітету Вознесенської міської ради, на адресу: м. Вознесенськ, пл. Центральна, 1, тел. 066-176-96-61.📌 Відповідальним за проведення громадського обговорення є відділ містобудування та архітектури апарату Виконавчого комітету Вознесенської міської ради.Запрошуємо всіх до активної участі❗
скачать dle 12.0
Дата публікації: 09.07.2024 0 49
---
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно