альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Працівники ПАЕС підкорили Ґорґани

Команда працівників філії «ВП ПАЕС» у складі Олександра Волкова та Єгора Петренка здобула впевнену перемогу у традиційних Всеукраїнських пригодницьких перегонах Gorgany Race, які проходили 28-30 червня в гірській місцевості масиву Ґорґани поблизу с. Осмолода на Івано-Франківщині. Атомники випередили своїх головних суперників - срібних призерів, аж на 53 хвилини. 

Командам у складі від 2 до 4 учасників слід було знайти якомога більше контрольних пунктів, розташованих у горах, сфотографуватись там і повернутися на фініш до закінчення контрольного часу. Загалом для участі зареєструвалось 127 команд, які об’єднали 303-ох учасників. Залежно від рівня підготовки та складності маршруту можна було обрати клас забігу: «Вільні», «Справжні», «Сміливі» та «Щасливі». Атомники бігли серед «Справжніх», де на дистанцію відводилось 13 годин. Їм довелось подолати 52 км, набрати/скинути 3 000 м висоти. Вони найшвидше, за 9 годин 35 хвилин, впорались із завданням й здобули заслужену перемогу. Срібні призери прибігли майже на годину пізніше.

Спорт – хобі для багатьох працівників Південноукраїнського енергокомплексу. Попри напружену і відповідальну роботу, вони знаходять час на тренування та залюбки беруть участь у змаганнях. Наприклад, Олександр Волков – працівник служби аналізу безпеки ПАЕС, Єгор Петренко – управляє реактором. Завдяки таким як вони, прихильникам спорту та здорового способу життя, українці дізнаються більше про енергетичний комплекс на півдні України та про людей, які генерують не лише електричну енергію, а й енергію позитиву. 

скачать dle 12.0
Дата публікації: 04.07.2024 0 50
---
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно