альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Про надання в ДАР субсидії

У Державному аграрному реєстрі з 25 червня аграрії можуть подати заявки за трьома напрямами бюджетної підтримки на оброблення земель та утримання сільгосптварин.

Про це повідомляє Міністерство аграрної політики та продовольства України, передає Укрінформ.

"25-го червня 2024 року, о 10 годині в Державному аграрному реєстрі розпочнеться прийом заявок на окрему бюджетну субсидію у розмірі 4 тис. грн на 1 га оброблюваних угідь сільськогосподарського призначення для виробників сільськогосподарської продукції, що мають у власності та/або користуванні до 120 га земель сільськогосподарського призначення", - йдеться у повідомленні.Ї



На спеціальні бюджетні дотації для утримання корів, кіз та/або овець прийом заявок розпочнеться 27-го червня о 10 годині.

У профільному відомстві нагадують, що спеціальна бюджетна субсидія для аграріїв, які мають у власності від 3 до 100 корів (усіх напрямів продуктивності) передбачається виплата по 7 тис. грн на кожну голову. Для аграріїв, які утримують маточне поголів’я кіз та/або овець від 5 до 500 голів - у розмірі 2 тис. грн на одну голову.


Подати заявки на отримання бюджетної допомоги можуть аграрії усіх областей окрім територій, тимчасово окупованих та зони активних бойових дій. При реєстрації у ДАР заявок на суму, що відповідає затвердженому обсягу бюджетних коштів, подання заявок припиняється", - додали в Мінагрополітики.

Як повідомлялося, Кабінет Міністрів України ухвалив рішення щодо надання грантової підтримки малим агровиробникам -
розпорядження № 495-р «Питання спрямування коштів, залучених від Міжнародного банку реконструкції та розвитку і Міжнародної асоціації розвитку, Міністерству аграрної політики та продовольства». Залучені грантові кошти дозволять, у першу чергу, забезпечити фінансову підтримку аграріям, які мають у власності чи користуванні до 120 га; утримують до 100 корів або до 500 маточного поголів’я кіз або овець.скачать dle 12.0
Дата публікації: 24.06.2024 0 138
---
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно