альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Крутили педалі – наближали Перемогу: команда ПАЕС здобула першість у благодійному веломарафоні

15 червня в місті Вараш, що на Рівненщині, відбувся традиційний щорічний «Веломарафон 100 ВЕЛОwatt». Атомники-спортсмени Південноукраїнської АЕС показали гідний рівень у змаганнях з велоспорту, здобувши лідерство у загальнокомандному заліку. 

Участь у марафоні взяли понад 170 велосипедистів з різних куточків України. Більшість спортсменів – енергетики українських АЕС.

Стартували велогонщики у Вараші. Перегони на велосипедах проходили дорогами Рівненщини та Волині. Учасники проїхали понад 20 сіл. Змагання передбачали дві дистанції: 60 та 100 км. Місто-супутник ПАЕС Южноукраїнськ представляли 11 велосипедистів, 10 з яких посіли призові місця.

Найшвидшим серед працівників АТ «НАЕК «Енергоатом» на дистанції 100 км став – інженер (СНВО) Південноукраїнської АЕС Максим Сапай. 

Третє місце в категорії «Абсолют» серед жінок з аналогічним кілометражем виборола завзята спортсменка-інженерка (УІГЗ) Зінаїда Баланюк. 

«Велосотку» також підкорили дві працівниці Південноукраїнської АЕС, які змагалися у своїх вікових категоріях, Анна Уколова (ІІ місце, ХЦ) та Альона Кислиця (ІІІ місце, ВОЗ).

Серед чоловіків-атомників ПАЕС лідерами в різних вікових категоріях стали Микола Сучок (ЦТАВ), Олексій Волобуєв (ЕРП/ЦРВПМіЗС), Ігор Кириленко (ЕЦ), Олександр Янченко (ЕЦ). На почесному другому місці зупинився Андрій Комишнік (ЕРП/ЦРРУ), на третьому – Олександр Смітюх (ЕРП/ЦРВПМіЗС).


Отже, командний залік серед філій Енергоатома виглядає так: ПАЕС – в лідерах, РАЕС посіла другу позицію, команда ХАЕС зупинилася на третій сходинці.

Третій рік поспіль спортивна подія має благодійну складову. Окрім популяризації активного дозвілля серед атомників, організатори ставлять за мету підтримати Збройні Сили України. Цьогоріч кожен зі спортсменів задонатив від 500 грн благодійного внеску. У підсумку вдалося зібрати понад 115 тис грн, які будуть спрямовані на закупівлю необхідного обладнання для ЗСУ.

скачать dle 12.0
Дата публікації: 19.06.2024 0 64
---
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно