альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Працівники Південноукраїнської АЕС допомагають військовим підрозділам, де служать їхні колеги й земляки

Від колективу філії «ВП ПАЕС» одна з військових частин, яка захищає Україну на гарячому Харківському напрямку отримала три квадрокоптери DJI Mavic Pro покращеної модифікації. Вони необхідні бійцям для виконання бойових і розвідувальних завдань. 

Запит надійшов від частини, де служать військовослужбовці з Южноукраїнська, міста-супутника Південноукраїнської АЕС. Серед них є й працівники атомної електростанції. «Я десять років пропрацював на АЕС у хімічному цеху, мав відносно спокійне життя, але з початком великої війни відчув, що потрібніший там, на фронті. Я роблю те, що маю робити –  захищаю свою землю», - наголосив під час передачі обладнання Олексій, нині військовий, а до війни – працівник енергетичного підприємства. 

Залізних «пташок» придбали в рамках благодійної акції «Допомога захисникам України» на суму 228 тис. грн. Окрім того, бійцям передали спеціалізований військовий одяг, спальні мішки та гумові рукавички для медикинь. 

Захисники у знак подяки за підтримку подарували колективу ПАЕС стяг свого підрозділу, що нині виборює Перемогу для України. 

скачать dle 12.0
Дата публікації: 24.05.2024 0 43
---
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно