альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Громадське обговорення щодо перейменування об’єктів топонімії на території Територіальної громади міста Вознесенська!

Шановні мешканці Територіальної громади міста Вознесенська!


На виконання доручення начальника Миколаївської обласної військової адміністрації В. Кіма від 06.05.2024 № 24-д щодо дотримання вимог Закону України «Про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні і деколонізацію топонімії» від 21.03.2024 № 3005-IX, з метою підготовки відповідного проекту розпорядження начальника Миколаївської обласної військової адміністрації про перейменування об’єктів топонімії, які підпадають під дію цього Закону пропонуються до перейменування наступні вулиці, провулок та сквер:



провулок

Толбухіна

(Народний – пропозиція)

вулиця

Вавілова

(Натягайлівська - пропозиція)

вулиця

Добровольського

(Новоселів - пропозиція)

вулиця

Короленка

(Платанова - пропозиція)

вулиця

Кошового Олега

(Відродження – пропозиція)

вулиця

Лобачевського

(Мальовнича – пропозиція)

сквер

ім. Горького

(Михайлівський-пропозиція)


Виконавчий комітет Вознесенської міської ради запрошує всіх бажаючих взяти участь в громадських обговореннях та надати пропозиції щодо присвоєння вулицям, провулку та скверу на території міста Вознесенська, які підлягають перейменуванню нових назв.

Обговорення буде проводиться протягом двох місяців з 16 травня 2024 року до 16 липня 2024 року.

Громадське обговорення буде проведено у таких формах: засідання за круглим столом, збори, зустрічі з громадськістю, електронні консультації на Інтернет порталі м. Вознесенська.

Пропозиції у письмовій формі просимо надсилати до відділу містобудування та архітектури апарату Виконавчого комітету Вознесенської міської ради, на адресу: м. Вознесенськ, пл. Центральна, 1, тел. 066-176-96-61.

Відповідальним за проведення громадського обговорення є відділ містобудування та архітектури апарату Виконавчого комітету Вознесенської міської ради.


17 липня 2024 року о 14-00 годині у великій залі міськвиконкому, за адресою: м. Вознесенськ, пл. Центральна, 1 відбудеться КРУГЛИЙ СТІЛ щодо обговорення присвоєння вулицям, провулку та скверу на території міста Вознесенська які підлягають перейменуванню з присвоєнням їм нових назв.

скачать dle 12.0
Дата публікації: 16.05.2024 0 219
---
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно