альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Громадська організація «УкрЯТ» в м. Южноукраїнськ та адміністрація філії «ВП ПАЕС» узгодили шляхи подальшої співпраці

10 травня на Південноукраїнській АЕС відбулась зустріч представників громадської організації «Українське ядерне товариство» в місті Южноукраїнськ з адміністрацією філії «ВП ПАЕС» на чолі з генеральним директором Ігорем Половичем. Обговорили результати спільної роботи щодо поширення знань про атомну енергетику серед населення та узгодили шляхи подальшої співпраці. 

\Южноукраїнський осередок є найбільшим в організації. Він об’єднує  понад 650 членів. Фахівці-однодумці разом втілюють чимало цікавих ідей, реалізують суспільно корисні проєкти. Зокрема, це науково-просвітницькі ініціативи, які діють на постійній основі: конкурс рефератів; Атомна академія ПАЕС; інтелектуальний турнір. Традиційно навесні члени організації беруть участь у екологічному суботнику Чисто Fest з прибирання схилів Південного Бугу. 


«Серед нас є фахівці різних галузей, спеціальностей, підрозділів і це не може не тішити. Адже, збираючись разом, ми обмінюємось досвідом, енергією, ідеями та формуємо потужну силу, яка є дієвим інструментом для підтримки розвитку атомної енергетики нашої країни», - розповіла голова ВП ГО «УкрЯТ» у м. Южноукраїнськ Олена Вторая.


Нині вектор діяльності громадської організації  переорієнтований на патріотичні ініціативи, благодійність, допомогу ЗСУ. Під час різноманітних заходів (спортивних, розважальних), які проводить южноукраїнський осередок УкрЯТ,  збирають кошти для потреб захисників. Крім цього, за підтримки Всеукраїнської організації УкрЯТ, Южноукраїнський осередок на постійній основі надає допомогу мобілізованим працівникам АЕС та родичам членів організації, які боронять Україну. Це військова амуніція, одяг, ліки, надіслані у вигляді гуманітарної допомоги атомною спільнотою світу. 


Під час зустрічі очільниця осередку Олена Вторая повідомила про відновлення жіночої секції «УкрЯТ» та окреслила плани діяльності цього руху. Це будуть конкурси, тренінги, тімбілдинг, участь атомниць у вебінарах та поглиблене дослідження питання гендерної рівності на підприємствах енергетичної галузі. Також сторони обговорили низку актуальних напрямів для співпраці. Це просвітницька робота з учнями молодших класів і старшокласниками відповідно до їхнього віку та знань. 


«Дуже важливо, що ви активно залучаєте дітей, учнівську молодь до своїх заходів - адже саме вони є тим необхідним елементом майбутнього кадрового поповнення, що в перспективі забезпечить стале функціонування об’єктів ядерної енергетики нашої країни», - наголосив генеральний директор філії «ВП ПАЕС» Ігор Полович. 


Він також відзначив найбільш активних членів організації, вручив їм грамоти та подякував за плідну співпрацю.  

скачать dle 12.0
Дата публікації: 16.05.2024 0 81
---
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно