альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

З 24 по 30 квітня триває Всесвітній тиждень імунізації

 З 24 по 30 квітня триває Всесвітній тиждень імунізації 💉

Цей тиждень є нагадуванням про те, що щеплення - це один із найефективніших способів захисту від інфекційних захворювань, зокрема дифтерії, правцю тощо.Тому важливо не відкладати вакцинацію і дотримуватися графіка щеплень.

❗ Планові щеплення входять до Національного календаря профілактичних щеплень. Їх можна отримати безоплатно за Програмою медичних гарантій в межах пакета «Первинна медична допомога».

❓ Як отримати щеплення під час війни❓
Для планової вакцинації важливо мати укладену декларацію з лікарем. Вакцинуватися можна у комунальних закладах первинної медичної допомоги, в приватних медзакладах і в лікарів-ФОП, які підписали договір з НСЗУ та мають можливість проводити вакцинацію.

👫 Внутрішньо переміщені особи, які переїхали в інші регіони країни, можуть розраховувати на первинну медичну допомогу включно із вакцинацією навіть без декларації.

❗ Щоб знайти медзаклад первинної медичної допомоги телефонуйте за номером 16-77 – контакт-центр Національної служби здоров’я України. Оператори підкажуть, де знайти найближчий заклад первинної медичної допомоги.

🔍 Більше детальної та корисної інформації можете знайти на Національному порталі з імунізації за посиланням http://vaccine.org.ua

Вакцинуйтесь, щоб зберегти своє здоров’я та зробити світ безпечнішим для всіх!
#ВакцинаціяРятуєЖиттяскачать dle 12.0
Дата публікації: 29.04.2024 0 54
---
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно