альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Працівники ПАЕС серед переможців «Half Marathon ENERGY 2024»

Південноукраїнську АЕС у змаганнях представляли дев’ятеро спортсменів та спортсменок. «Half Marathon ENERGY 2024» - це благодійний забіг на підтримку Збройних сил України, який вже вдруге організували на Хмельницькій АЕС. Цього разу до Нетішина приїхало майже 200 легкоатлетів з різних куточків України. Вони бігли на дистанціях 5 км, 10 км та 21,0957 км. В абсолютному командному заліку серед відокремлених підрозділів АТ «НАЕК «Енергоатом» легкоатлети ПАЕС показали другий результат.
Так, на дистанції 21,0957 км в абсолютному заліку місця розподілились наступним чином:
 1 місце – Вячеслав Оголенко, працівник електроцеху;
 2 місце – Альона Кислиця, фахівчиня відділу охорони здоров’я.

На цій же дистанції у віковій категорії 18-35 років друге місце посіла Тетяна Чебан, у віковій категорії 36-50 років третє місце за представником служби аналізу безпеки Олександром Волковим.

На дистанції 10 км у віковій категорії 36-50 років перше місце зайняла Зінаїда Баланюк, що працює в управлінні інформації та громадських зв’язків, а у віковій категорії 51+ друге місце виборов Сергій Ковальчук, працівник оздоровчо-реабілітаційного комплексу «Іскра».
Участь у «Half Marathon ENERGY 2024» дала можливість спортсменам вкотре продемонструвати свою швидкість, витривалість та жагу до перемоги. Проте ще однією метою заходу був збір коштів для ЗСУ. У результаті цих змагань легкоатлетам вдалося акумулювати 123 тисячі гривень.
Цю суму скерують на придбання обладнання та техніки для захисників.скачать dle 12.0
Дата публікації: 23.04.2024 0 20
---
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно