альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Організація молоді ПАЕС провела змагання з кіберспорту на користь ЗСУ

20 квітня в інформаційному центрі «Імпульс» Південноукраїнської АЕС пройшов благодійний турнір з кіберспорту. Ініціатор заходу, Організація молоді первинної профспілкової організації ПАЕС, закликала гравців гаслом «Візьміть участь у віртуальному батлі заради тих, хто виборює нашу незалежність на справжньому полі бою!»
Уже вп’яте поспіль щорічний захід Energy Cyberfight зібрав любителів віртуальних ігор, більшість з яких є працівниками атомної станції. Від початку повномасштабної війни турнір став благодійним, змінивши пріоритет на збір коштів для ЗСУ.

Цьогоріч у заході взяли участь 12 любителів відеоігор. Змагалися у двох дисциплінах: FC 24 (футбол) та UFC 4 (змішані єдиноборства). Розмір мінімального благодійного внеску за участь становив 300 гривень. За окремий донат для армії кожен охочий міг поринути у світ віртуальної реальності за допомогою 3D окулярів. Такою нагодою скористалися як діти, так і дорослі.
Першими турнірну дистанцію пройшли кіберспортсмени, які змагалися в UFC 4. Друге і третє місця посіли працівники ПАЕС Антон Чериченко та Микола Задорожній відповідно.

Чемпіонство переконливо виборов Сергій Овчаренко, який виграв усі бої. Після тривалого протистояння на віртуальних футбольних полях визначили призерів FC 24. Бронзову нагороду здобув Артем Шишканов, срібну – Максим Шевченко. Золото дісталося Віталію Герасименку.
 Усі троє працюють на ПАЕС.
Призерів нагородили цінними подарунками, а учасників – іміджевою продукцією Організації молоді. Спільними зусиллями вдалося зібрати 5 тисяч гривень для наших захисників.

«Турнір з кіберспорту став заключним у нашій серії квітневих благодійних заходів. Перед цим ми провели змагання з дартсу і більярду. Загалом вдалося зібрати 16 тисяч гривень. Ці кошти допоможуть ЗСУ нищити рашистів», – підсумував голова Організації молоді Євген Мітченко.скачать dle 12.0
Дата публікації: 22.04.2024 0 20
---
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно