альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Боєць Третьої окремої штурмової бригади ЗСУ Тимур Леон став амбасадором Українського ветеранського фонду

До спільноти амбасадорів Українського ветеранського фонду долучився боєць Третьої окремої штурмової бригади Збройних сил України та учасник національної збірної з адаптивних видів спорту Тимур Леон.

Перед тим, як піти до війська, Тимур займався волонтерством. Багато разів їздив до військових на лінію фронту, щоб забезпечувати їхні потреби. Однак скоро зрозумів, що не може просто допомагати з тилу. Тоді підписав контракт і пішов на війну. Каже, що хотів бути максимально корисним своїй країні, тому обрав Третю штурмову бригаду.

Під час боїв на Бахмутському напрямку Тимур отримав поранення. Відновити здоровʼя і фізичну форму допоміг спорт — регулярні тренування у залі та басейні. Ще до великої війни молодий чоловік активно займався спортом і навіть планував стати професійним спортсменом, та тепер мріє про нашу перемогу і військову карʼєру. 

У складі національної збірної Тимур брав участь у змаганнях з адаптивних видів спорту United States Air Force and Marine Corps Trials, що відбулися у США на початку березня. Там виборов для України дві срібні медалі з веслування на тренажерах. 

Зараз військовий продовжує захищати Україну в лавах ЗСУ, та водночас бачить гостру потребу пояснювати суспільству, що ветерани — його невід’ємна частина, яка заслуговує на повагу, розуміння та підтримку. 

“Я точно знаю, що хочу сприяти розвитку ветеранського руху. Щоб у ветеранів, зокрема після поранень, не виникало перешкод у цивільному житті, щоб вони могли, наприклад, влаштуватися на роботу, займатися улюбленою справою, отримувати необхідні послуги, а суспільство їх максимально підтримувало на шляху реінтеграції. Повертаючись з війни, військовий повинен розуміти, що він потрібен не лише на фронті, що в тилу його також чекають”, — пояснює Тимур Леон свою мотивацію стати амбасадором Українського ветеранського фонду.

Детально про ініціативу “Амбасадори Українського ветеранського фонду” — на сайті: 
https://veteranfund.com.ua/ambassadors/скачать dle 12.0
Дата публікації: 18.04.2024 0 26
---
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно