альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

УВАГА! Повідомлення про оприлюднення проекту рішення Вознесенської міської ради

   Рішенням міської  ради  від 22 грудня 2023 року № 24   до плану роботи Вознесенської міської ради на І півріччя 2024 року  включено питання  «Про місцеві податки і збори»   ( та/або  за потреби  про внесення змін до діючого рішення ради).

    

   Фінансовим управління Вознесенської міської ради, з дотриманням  вимог бюджетного та податкового законодавства, підготовлено  проект рішення міської ради «Про   внесення змін до Положення про податок на майно в частині плати за землю та Положення про податок на майно в частині податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки».  

     

  Розробленим проектом рішення Вознесенської міської ради «Про внесення змін до Положення про податок на майно в частині плати за землю та Положення про податок на майно в частині податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки»    передбачається  зокрема зміна та встановлення розмірів ставок за окремими видами місцевих податків і зборів, які будуть застосовуватись  з 1 січня 2025 податкового (звітного) року по 31 грудня кожного наступного податкового (звітного) року до заміни новим рішенням, а саме  з  податку на майно в частині: 

  1. податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки,  зокрема встановлено ставку по  категорії «Інше нежитлове нерухоме майно» ;

  2. плати за землю , а саме переглянуто розмір ставок  по орендній  платі  за землю по окремим категоріям земель.

 

    Також, в проекті рішення міської ради пропонується привести найменування класифікації будівель і споруд, визначених у додатках 1,2 до Положення про податок на майно в частині податку на нерухоме майно,відмінне від земельної ділянки,  у відповідність до норм національного класифікатора будівель і споруд  затвердженого наказом Міністерства економіки України від 16 травня 2023 року № 3573.

    

  Водночас,  повідомляємо,  що  11.04.2024 року  на інформаційному  Інтернет-порталі Територіальної громади міста Вознесенська  http://voz.gov.ua   в розділі   «Міська влада, Міська рада, Проекти рішень міської ради, 2024, травень» , оприлюднено вищезазначений проект рішення міської ради .

    

  Фінансове управління Вознесенської міської ради є розробником даного проекту рішення  міської ради  та  в термін  до 10 травня 2024 року включно буде  приймати  пропозиції та зауваження до нього. Пропозиції та  зауваження до проекту рішення міської ради  просимо надавати в письмовій формі  за адресою: Миколаївська область, 56500,  м.Вознесенськ, пл.Центральна, 1,   каб. 46 ( 4-й поверх),  або  на електронну скриньку :  finupr1608@ukr.net Фінансове управління Вознесенської міської ради .  

В листах необхідно зазначати  й контактну інформацію. Пропозиції та зауваження, які надано анонімно, розглядатись не будуть.


                                                   

скачать dle 12.0
Дата публікації: 12.04.2024 0 26
---
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно