альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Організація молоді ППО ПАЕС провела благодійний турнір з дартсу на користь ЗСУ

Диктатору – дротик, ЗСУ - донат. Під таким гаслом організація молоді Первинної профспілкової організації Південноукраїнської АЕС (ППО ПАЕС) 6 квітня провела благодійний турнір з дартсу. Зібрано 4500 грн.


Молоді атомники запланували серію заходів, головною метою яких є збір коштів для військових. Змагання з дартсу були першими у цій серії. Своєрідною родзинкою турніру стала розминка. 18 спортсменів-аматорів мали нагоду покидати дротики в мішень з російським диктатором. Трійці найвлучніших вручили подарункові сертифікати від спонсора. 

Турнір тривав майже чотири години. Змагалися парами до двох перемог. Перший, хто набрав 301 очко, визнавався переможцем.

Найкращу влучність і вправність показали двоє працівників Південноукраїнської АЕС. Чемпіоном став Максим Телятник (служба надійності, ресурсу та продовження експлуатації), а віцечемпіоном – представник хімічного цеху Антон Плетньов. Третє місце посів Олександр Степанов.

Переможці отримали подарунки від Організації молоді і спонсора. Також кожному учаснику вручили пам'ятну медаль.

Головний здобуток турніру – зібрана для Збройних Сил України сума в 4500 гривень. «Ці кошти підуть на придбання запчастин для смертельних пташок, які влучатимуть у ворогів не гірше, ніж дротики в мішень. У квітні ми проведемо ще два благодійні турніри з метою збору коштів для ЗСУ. Це змагання з більярду і кіберспорту, які відбудуться 13 і 20 квітня відповідно», – анонсував голова Організації молоді ППО ПАЕС Євген Мітченко.

скачать dle 12.0
Дата публікації: 10.04.2024 0 29
---
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно