альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

ЗВІТ ПРО РЕЗУЛЬТАТИ ПРОВЕДЕННЯ ГРОМАДСЬКОГО ОБГОВОРЕННЯ З ПИТАННЯ «ПРО ПЕРЕЙМЕНУВАННЯ ВУЛИЦЬ ТА ПРОВУЛКІВ На ТЕРИТОРІЇ МІСТА ВОЗНЕСЕНСЬКА»

З метою з’ясування громадської думки з питання перейменування вулиць та провулків у місті Вознесенську, та з залученням представників громадськості до розгляду пропозицій з даного питання, на виконання розпорядження міського голови від 22 лютого 2024 року № 60-р «Про проведення громадського обговорення», відповідно до Закону України «Про правовий режим воєнного стану», Указу Президента України від 24 лютого 2022 року № 64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні», затвердженого Законом України «Про затвердження Указу Президента України «Про введення воєнного стану в Україні» від 24 лютого 2022 року № 2102-IX, підпункту «є» пункту 4 частини першої статті 1, частини шостої статті 7 Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки», Закону України «Про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні і деколонізацію топонімії», статті 22 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», постанови Кабінету Міністрів України від 25 травня 2011 року № 559 «Про містобудівний кадастр», постанови Кабінету Міністрів України від 24 жовтня 2012 року № 989 «Про затвердження Порядку проведення громадського обговорення під час розгляду питань про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності, які належать фізичним особам, імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій» на інформаційному інтернет-порталі міста Вознесенська: voz.gov.ua; а також газеті «Новини Вознесенська: День за Днем» (від 29 лютого 2024 року № 9 (1791) було опубліковано інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення з питання перейменування вулиць та провулків на території міста Вознесенська.

Згідно даного інформаційного повідомлення з 29 лютого 2024 року по 29 березня 2024 року включно приймалися зауваження та пропозиції громадян з питання перейменування вулиць та провулків на території міста Вознесенська.

Відповідальний за проведення громадського обговорення – Відділ містобудування та архітектури апарату Виконавчого комітету Вознесенської міської ради, відповідно до розпорядження міського голови від 22 лютого 2024 року № 60-р «Про проведення громадського обговорення».

Зміст питання, що виносилося на громадське обговорення:

1. Провести громадське обговорення пропозицій щодо присвоєння вулицям та провулкам на території міста Вознесенська нових назв протягом не менше 30 днів з дати опублікування:

місто Вознесенськ


Існуюча назва
Нова назва
Вулиці
Енгельса
Мальовнича
1-го Травня
Херсонська
8-го Березня
Кобзарська
Провулки
Гастелло
Геннадія Матуляка
Чайковського
Щедрий


Інформація про осіб, які взяли участь в обговоренні порушеного питання:

В обговоренні взяли участь мешканці міста Вознесенська, представники громади, громадських об’єднань, депутати Вознесенської міської ради, голови вуличних комітетів, голови ОСББ, підприємці, представники юридичних організацій та комунальних закладів.


У рамках проведення громадського обговорення відбулися такі заходи:

– Електронні консультації на інформаційному інтернет-порталі міста Вознесенська: voz.gov.ua, з 29 лютого 2024 року по 29 березня 2024 року включно.

– Засідання круглого столу з обговорення питання перейменування вулиць та провулків у місті Вознесенську, 01 квітня2024 року о 14.00 год. у великому залі міськвиконкому, за адресою: м. Вознесенськ, пл. Центральна, 1.

Пропозиції (зауваження) учасників громадського обговорення подавалися в усній формі (під час громадського слухання та інтернет-конференції) чи письмовій формі із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи (найменування, місце знаходження – для юридичної особи), яка їх подає, протягом не менше 30 днів з дати опублікування повідомлення про його проведення до ЦНАП Виконавчого комітету Вознесенської міської ради на наступну адресу: 56500, Миколаївська область, місто Вознесенськ, вул. Соборності, 14 , або на електронну пошту: arh-voz@ukr.net, або через інтернет-портал міста Вознесенська: voz.gov.ua.

Під час проведення вищезазначених заходів надійшли наступні пропозиції :

  1. Від громадянина Олександра Мутеля про перейменування вулиці Енгельса на вулицю Іллі Урмана.
  2. Від 79 прикордонного Загону Державної прикордонної служби України про перейменування однієї з вулиць на території Територіальної громади міста Вознесенська на честь Героя України Андрія Бугровенка.
  3. Від Бугровенко О.І. про перейменування провулку Чайковського на честь сина Героя України Андрія Бугровенка.

Узагальнений аналіз пропозицій (зауважень), що надійшли під час проведення громадського обговорення з питання перейменування вулиць та провулків

у місті Вознесенську:

Існуюча
назва
Пропозиція членів робочої групи
Пропозиція мешканців міста Вознесенська
Історична
назва
Підсумок голосування
Нова
назва
Вулиці

Енгельса
Мальовнича
Іллі УРМАНА
(пропозиція громадянина Мутель О.)
-
Мальовнича
За-2

Іллі УРМАНА
За-29

Іллі УРМАНА

1-го Травня
Херсонська
-
-
Херсонська
За – 31
(одноголосно)

Херсонська
8-го Березня
Кобзарська
-
-
Кобзарська
За-31
(одноголосно)

Кобзарська
Провулки
Гастелло
Геннадія МАТУЛЯКА
-
-
Геннадія МАТУЛЯКА
За-31
(одноголосно)

Геннадія МАТУЛЯКА
Чайковського
Щедрий
Андрія Бугровенка
(пропозиція 79 прикордонного Загону Державної прикордонної служби України)

Андрія Бугровенка
(пропозиція матері Бугровенко Оксани)
-
Щедрий
За-0

Андрія Бугровенка
За-31
(одноголосно)


Андрія БУГРОВЕНКА



Начальник відділу містобудування та

архітектури апарату Виконавчого комітету

Вознесенської міської ради –

головний архітекторЛ.Т.К. Чорна

скачать dle 12.0
Дата публікації: 02.04.2024 0 26
---
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно