альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Відкриття Центру правової допомоги NRC у м. Миколаєві

NRC розпочала гуманітарну місію в Україні в листопаді 2014 року і наразі реалізує різні програми в Миколаївській області, зокрема «Інформування, консультування та правова допомога» (ICLA). 


3 11 березня 2024 року NRC відкрила Центр правової допомоги NRC у м. Миколаєві за адресою вул. Інженерна, 3, з графіком роботи з понеділка по п'ятницю (крім вихідних) з 9:00 до 17:00. 

Громадяни України, іноземці та особи без громадянства можуть отримати такі види правових послуг у Центрі правової допомоги NRC: правова інформація, консультації та роз'яснення з правових питань, допомога в складанні заяв, скарг та інших правових документів. Зверніть увагу, що ВСІ послуги надаються безкоштовно. 


Під час звернення юристи також можуть розглянути можливість покриття вартості документів, що посвідчують особу (паспорт громадянина України, паспорт громадянина України для виїзду за кордон), технічний паспорт на квартиру чи будинок, оформлення спадщини у нотаріуса тощо. 


У разі відсутності можливостей отримати правничу допомогу безпосередньо в Центрі правової допомоги NRC у Миколаєві, допомогу юриста можна отримати у форматі онлайн за телефонами: 0 800 302007 (безкоштовна гаряча лінія) або безпосередньо залефонувавши юристам 050 703 27 38 чи 09562494 63 (з 9:00 до 17:00 з пн по пт). 


Додатково повідомляємо, що у разі наявних потреб у місцевих жителів в отриманні правничих послуг, юристи NRC здійснюють виїзди безпосередньо до сільських населених пунктів. Під час виїздів юристи проводять групові та індивідуальні консультації з питань, які актуальні для членів приймаючої громади, наприклад «Оформлення права власності на нерухоме майно», «Порядок отримання компенсації за пошкоджене/зруйноване майно», «Актуальні питання оренди та купівлі-продажу земельних ділянок с/господарського призначення» тощо, а також надають індивідуальні юридичні консультації у сфері житлового, земельного спадкового законодавства тощо. Інформацію щодо організації такого виїзду можна уточнити за телефоном 095 665 64 91. 


скачать dle 12.0
Дата публікації: 27.03.2024 0 21
---
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно