альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

ФІНАНСОВА ДОПОМОГА 3 000 доларів США

Міжнародна гуманітарна організація Mercy Corps, за сприяння Фонду Говарда Г. Баффета, втілює Програму підтримки сільського господарства України.

ФІНАНСОВА ДОПОМОГА 3 000 доларів США 

місцевому населенню та внутрішньо переміщеним особам (ВПО), які потребують допомоги у відновленні сільськогосподарської діяльності, що була втрачена або постраждала внаслідок війни. 

Програма реалізується на території Донецької, Запорізької, Миколаївської, Харківської та Херсонської областей.  Що потрібно, щоб взяти участь? 

аргументувати необхідність фінансової допомоги та пояснити, яким чином ваша фермерська діяльність постраждала від війни; розуміти, яким чином буде використана фінансова допомога для реалізації бізнес-ідеї;  розуміти шляхи реалізації фермерської продукції;  мати досвід ведення прибуткової фермерської діяльності 

Етапи участі: 

Подача заявки на сайті uasp.mercycorps.org 

Оцінка заявки нашими фахівцями 

Заключення договору на отримання допомоги 

Отримання коштів 

Звітування по витратам та прогресу відновлення діяльності 

Якщо у вас є запитання щодо участі в програмі, звертайтеся за телефоном «гарячої» лінії  0 800 332 590 

(безкоштовно з усіх мобільних та стаціонарних телефонів у межах України) 

Відбір учасників здійснюватиметься на конкурсній основі. Подача заявки не гарантує отримання фінансової допомоги.

– Mercy Corps, міжнародна організація, що надає гуманітарну допомогу та сприяє розвитку, оголошує про запуск Програми підтримки сільського господарства України, яка стала можливою завдяки фінансуванню Фонду Говарда Г. Баффета. Програма спрямована на підтримку постраждалих місцевих родин та тих, що вимушено перемістилися через війну Mercy Corps запрошує місцеве населення та внутрішньо переміщенних осіб (ВПО), які потребують допомоги у відновленні сільськогосподарської діяльності, що була втрачена або постраждала внаслідок війни у Донецькій, Запорізькій, Миколаївській, Харківській та Херсонській областях Середній розмір фінансової допомоги складає 3 000 доларів США у гривневому еквіваленті за актуальним курсом Національного банку України (НБУ). Відбір учасників програми проводитиметься на конкурсній основі.
Щоб дізнатися подробиці та подати заявку на участь у програмі, зареєструйтесь за посиланням – 
uasp.mercycorps.org, відповівши на кілька запитань про вашу поточну діяльність та потреби, на які будуть використані кошти допомоги.

Примітка: Mercy Corps ніколи не вимагає винагороди в обмін на допомогу. Mercy Corps ніколи не стягує плату за подання заявки на допомогу. Якщо вам стали відомі випадки вимагання працівниками Mercy Corps та/або її партнерських організацій винагороди за свої послуги (у будь-якій формі),
просимо повідомити про це на гарячу лінію 0 800 332 590 або надіслати електронний лист на feedback.ua@mercycorps.org .
скачать dle 12.0
Дата публікації: 19.03.2024 0 42
---
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно