альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Перевіряйте перелік транспортних засобів для складання практичних іспитів на сайті.

Однією з популярних послуг сервісних центрів МВС є видача посвідчень водія вперше. Відтак,лише за півтора місяця цього року було проведено понад 77 тисяч практичних іспитів.

Для перевірки практичних навичків водіння можливо обрати транспортний засіб сервісногоцентру МВС або орендувати в автошколі. Саме тому, для зручності майбутніх водіїв, на офіційному веб-сайті Головного сервісного центру МВС опубліковано повну інформацію про всі наявні автомобілі для складання практичних іспитів.

«Тож, майбутні водії вже зараз можуть у вільному доступі ознайомитись із переліком, в якому зазначено інформацію про марку автомобіля, рік випуску та тип коробки передач та в якому сервісному центрі МВС він знаходиться. Сервісні центри МВС Миколаївщини сьогодні налічують 8 автівок для складання практичних іспитів на категорію «В»», - додав заступник начальника Регіонального сервісного центру МВС в Одеській, Миколаївській та Херсонській областях Геннадій Погорєлов.

Інформація про наявні транспортні засоби розміщена в розділі «Послуги» – посвідчення водія. 

Нагадаємо, що з 12 грудня минулого року у зв’язку з об’єднанням регіональних сервісних центрів ГСЦ МВС Одеської, Миколаївської та Херсонської областей в один структурний підрозділ, забезпечено роботу наших осередків у форматі екзаменаційних хабів. Так, в Миколаївській
області на сьогодні працюють три таких сервісних центрів МВС із екзаменацією:
 №4841, м. Миколаїв, провулок Транспортний, 1А/1;
 №4844, м. Вознесенськ, вул. Молодогвардійська, 45;
 №4845, м. Новий Буг, площа Свободи, 1

Інші сервісні центри МВС нашої області продовжують надавати всі види послуг сервісних центрів МВС, окрім приймання теоретичних та практичних іспитів.

Нагадуємо, що кандидатам у водії ще зручніше записуватись на екзаменацію. Нещодавно у Telegram  запустили чат-бот –  ТалонБот , який знаходить вільні талони на складання практичного іспиту у будь-якому сервісному центрі МВС. Цей функціонал зручний у користуванні. Для цього
необхідно увійти в телеграм-бот, авторизуватись та заповнити необхідні поля.

Реєстрація для отримання послуг з екзаменації доступна через функціонал Е-запис онлайн. А термін запису на практичні іспити збільшено до 3 тижнів, тобто 21 день.  

Сервісні центри МВС не втомлюються вдосконалювати та покращувати державні послуги, аби кожен отримував якісний сервіс.скачать dle 12.0
Дата публікації: 19.02.2024 0 42
---
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно