альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

11-й Кубок Костянтина Захарченко з традиційного карате

11-й Кубок Костянтина Захарченко з традиційного карате
В неділю 26 грудня 2021 року в м. Вознесенськ у спорткомплексі ЗОШ №7 пройшов 11-й Клубний турнір - Відкритий «Кубок Костянтина Захарченко з традиційного карате». Клуб традиційного карате-до «Дай-Цзі» проводить ці змагання в пам’ять засновника і першого керівника клубу Костянтина Борисовича Захарченко.
У змаганнях приймали участь спортсмени молодших вікових категорій вознесенського клубу традиційного карате-до «Дай-Цзі». На жаль, рік що минає, як і попередній не був прихильним до всіх, та вніс свої корективи і до цього заходу, скоротивши кількість спроможних взяти участь у цих змаганнях.
Цьогорічними Володарями Кубка Костянтина Захарченко у своїх категоріях стали: Кривушкін Даниїл, Стажилов Гліб, Криворучко Артем, Куценко Рінат, Цибань Владислав, Карпова Ярослава, Голяк Владислав, Нодянош Марк, Головко Владислав.
Призерами змагань: Кошкодан Вікторія, Чистякова Вікторія, Власюк Дар’я, Старінець Єгор. Горшньов Дмитро,Сіліонов Ярослав, Стажилов Андрій, Батарейний Дмитро, Глушко Кирил, Руденко Владислав.
Кубок Костянтина Захарченко - важливий турнір для клубу «Дай-Цзі». На цьому турнірі молоді каратисти познають красу змагань і отримують велику кількість позитивних емоцій.
                                                                                                                                           Віктор Фадєєв.
скачать dle 12.0
Дата публікації: 29.12.2021 0 342
---
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно