альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Альтернативна (невійськова) служба. Новини в законодавстві

Про порядок направлення віруючих громадян України, членів територіальної громади міста Вознесенська, на альтернативну (невійськову) службу та проходження ними такої служби, замість строкової військової, надані роз’яснення на нашому сайті. Із статтею можна ознайомитись за посиланням.
Також опубліковані ці роз’яснення в газеті «Новини Вознесенська: день за днем» № 21 від 20.05.2020.
В опублікованих матеріалах наведено перелік документів, які, згідно вимог законодавства, має додати призовник до своєї заяви про направлення його на альтернативну (невійськову ) службу.
Звертаємо увагу зацікавлених осіб на те, що Кабінет Міністрів України своєю постановою № 409 від 27.05.2020 вніс зміни в цей перелік, виключивши з нього довідку про склад сім’ї.
Враховуючи ці зміни до заяви додаються:
– документи, що підтверджують істинність релігійних переконань;
– копія документа про освіту;
– довідка з місця роботи або навчання.
Нагадуємо, що віруючі призовники, члени територіальної громади міста Вознесенська, які бажають проходити альтернативну (невійськову) службу, не пізніше ніж за 2 місяці до початку встановленого законодавством періоду призову, мають особисто звернутися з відповідною заявою до Виконавчого комітету Вознесенської міської ради , за адресою:
м. Вознесенськ, пл. Центральна, 1.
Контактний телефон: 3-23-97.
ВАЖЛИВО! Заява про направлення на альтернативну службу приймається за наявності паспорта. Відсутність паспорта є підставою для відмови у прийнятті заяви.

Сектор з питань взаємодії з правоохоронними органами,
оборонної та мобілізаційної роботи АВК ВМР

скачать dle 12.0
Дата публікації: 23.06.2020 0 473
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно