альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Оголошуєтья конкурс щодо визначення операторів паркування транспортних засобів на території Вознесенська

Оголошуєтья конкурс

щодо визначення операторів паркування транспортних засобів на території Територіальної громади міста Вознесенська


Найменування, місцезнаходження організатора конкурсу:Управління житлово-комунального господарства та капітального будівництва Вознесенської міської ради, 56500,Миколаївська область, м. Вознесенськ, площа Центральна, 1, каб. №37.

Підстава для проведення конкурсу: Рішення виконавчого комітету Вознесенської міської ради від 22.01.2021 № 47 «Про затвердження Положення про паркування транспортних засобів, Переліку майданчиків для платного паркування та Порядку проведення кокурсу з визначення операторів паркування».

Місце і час проведення конкурсу, прізвище та посада, номер телефону особи, в якої можна ознайомитися з умовами надання послуг для платного паркування транспортних засобів: Миколаївська область, м. Вознесенськ, пл. Центральна, 1, малий актовий зал, 3-й поверх, 22 березня 2021р. о 10:00 год. Буркут Геннадій Володимирович – начальник Управління житлово-комунального господарства та капітального будівництва Вознесенської міської ради, (05134) 3-21-34.

Найменування об’єктів для платного паркування транспортних засобів:

Межі певної території населеного пункту, де планується надавати послуги для платного паркування по вулицям Територіальної громади міста Вознесенська:

- вулиця Чубчика (від вул. Центральна до вул.Київська);

- вулиця Центральна, біля будівлі, №19а,

- вулиця Центральна, біля будівлі, №29,

- вулиця Центральна, №31/1,

- вулиця Короленка, біля бдівель№2, №8, №10,

- площа Центральна , біля будівлі №1

Кваліфікаційні вимоги до учасників конкурсу:

  • наявна матеріально-технічна база;
  • кваліфікація працівників;
  • досвід роботи з утримання та/або ремонту об’єктів благоустрою;
  • відповідний дозвіл або ліцензія на виконання певних робіт чи надання послуг згідно із законодавством, які потрібні для утримання та/або ремонту об’єктів благоустрою

Перелік документів, оригінали або копії для підтвердження відповідності учасників установленим кваліфікаційним вимогам:

- довідка в довільній формі підтвердження наявності обладнання та механізмів,

- довідка в довільній формі про наявність або відсутність досвіду роботи

- довідка, ліцензія або документ дозвільного характеру (у разі наявності) на провадження певного виду господарської діяльності передбачено законом, для виконання певних робіт

- фінансова спроможність учасника конкурсу

- розрахунок вартості послуг з користування відведеним майданчиком для платного паркування

Вимоги щодо обладнання майданчиків для паркування:

  • майданчики для паркування обладнуються відповідно до вимог Положення та Правил дорожнього руху;
  • відведені майданчики для паркування позначаються дорожніми знаками та суцільною синьою (блакитною) смугою на проїзній частині і на бордюрі, який відокремлює проїзну частину від пішохідної,
  • відведені майданчики для платного паркування обов’язково повинні бути обладнані паркувальними автоматами з розрахунку не менш як один автомат на 20 місць для паркування з обох боків вздовж проїзної частини вулиці, дороги або тротуару та/або інформаційними знаками про можливість і порядок надання послуги «мобільне паркування» та за допомогою переносного платіжного касового апарату;
  • на майданчиках для платного паркування у доступному для ознайомлення користувачів місці розміщується інформація про: оператора (найменування, адреса, контактні телефони), вартість послуг із користування майданчиками для платного паркування, спосіб оплати (готівковий або безготівковий),
  • на майданчиках для паркування обов’язково облаштовуються місця (в обсязі 10 відсотків від загальної кількості, але не менш як одне місце) передбаченого стандартами розміру, позначені дорожніми знаками та розміткою для паркування транспортних засобів, зазначених у частині щостій статті 30 Закону України «Про основи соціальної захищеності осіб з інвалідністю в Україні». Відстань від в’їзду на майданчик для платного паркування до найближчого такого місця не повинна перевищувати 50 метрів.

Способи і місце отримання конкурсної документації: конкурсну документацію можна отримати після направлення на адресу організатора конкурсу заяви встановленого зразка. Зразок заяви ви можете отримати особисто, за адресою: Миколаївська область, м. Вознесенськ, площа Центральна, 1, каб. 37 або електронною поштою gkh-voz2017@ukr.net, попередньо зателефонувавши до Управління житлово-комунального господарства та капітального будівництва Вознесенської міської ради за телефоном 3-22-84; 066-417-87-60.

Способи, місце та кінцевий строк подання конкурсних пропозицій: конкурсна пропозиція (в запечатаному та скріпленою печаткою учасника конверті, на якому зазначаються повне найменування і місцезнаходження організатора та учасника конкурсу, перелік послуг, на надання яких подається пропозиція) разом із заявою встановленого зразка, подається особисто або надсилається поштою до Управління житлово-комунального господарства та капітального будівництва Вознесенської міської ради, 56500, Миколаївська обл., м. Вознесенськ, пл. Центральна, 1, каб. №37 до 14.00 год. 19 березня 2021 року.

У разі надсилання конкурсної пропозиції поштою, в конверті з описом, повинен міститися окремо запечатаний та оформлений належним чином конверт з конкурсною пропозицією.

скачать dle 12.0
Дата публікації: 16.02.2021 0 793
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно