альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Просимо своєчасно прибирати прилеглу територію від снігу

Управління житлово-комунального господарства та капітального будівництва з метою забезпечення комфортних умов в зимовий період та небезпечного пересування пішоходів по тротуарах та дорогах міста, звертається до всіх керівників підприємств, приватних підприємців, голів ОСББ, ЖБК та мешканців  міста і особливо мешканців приватного сектору з проханням своєчасного прибирання прилеглої території від снігу та льоду. Проведення своєчасного прибирання упередить травмування  та виникнення аварійних ситуацій.

Громадяни,  що мають будинки на правах приватної власності зобов’язані прибирати  прилеглу територію від снігу та льоду  згідно «Правил благоустрою , санітарного утримання територій, забезпечення чистоти і порядку в м. Вознесенську», в зв’язку з тим, що комунальне підприємство «Санітарна очистка міста»не обслуговує території біля приватних будинків по розчищенню від  снігу,  особливо на тих ділянках доріг, де відсутні маршрутні перевезення та немає можливості під’їзду будь якого автотранспорту.

Нагадуємо!!! Невиконання вищевказаних заходів є порушенням статті 152 Кодексу України про Адміністративні правопорушення, яке тягне за собою накладення штрафу від 340 грн. до 1360 грн. - на громадян, від 850 грн. до 1700 грн. – на посадових осіб та  суб’єктів підприємницької діяльності.

Управління ЖКГ та КБ ВМР

скачать dle 12.0
Дата публікації: 04.12.2018 0 697
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно