альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Нетароване сміття неухильно повертається власнику

Повернення нетарованого сміття власникам стає для ГФ «Соколи» та КП «Санітарна очистка міста» буденною справою. Чого не скажеш про порушників правил благоустрою міста, для яких такі дії стають неприємним результатом вчиненого правопорушення.

Так, черговий раз зафіксовано факт порушення правил поводження з ТПВ місцевими жителями. Як результат, все нетароване сміття жителів вулиць Леонова та Омеляновича-Павленка було повернуто порушникам.

Шановні вознесенці! Нагадуємо вам, що про чистоту міста слід піклуватись усім разом. Контейнери не призначені для зсипання туди будівельного сміття, гілля, листя, трави, землі тощо. Все це сміття повинно бути відповідним чином тароване (гілля – зв’язане, сміття складене в пакети чи мішки) та залишене біля контейнерного майданчика.

Попереджаємо, що рейдові групи працюють по всьому місту кожен день 24 години на добу. На порушників складаються протоколи про правопорушення, а нетароване сміття повертається власнику. Будьте відповідальними власниками, не засмічуйте місто!

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

скачать dle 12.0
Дата публікації: 09.10.2018 0 1 511
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно