альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

16 липня в Україні відзначають День бухгалтера

Професія бухгалтера є затребуваною в кожній сфері суспільного життя, бо кожен вид діяльності потребує точного розрахунку руху грошових коштів. Ця робота передбачає знання нормативних документів, професійність, наполегливість, уважність, уміння працювати із сучасними електронними засобами і програмами, ненормованість робочого часу та головне – знання своєї справи.
Ви заслуговуєте на найвищий ступінь поваги, адже саме ви забезпечуєте безперебійне функціонування усіх без виключення об’єктів, установ і організацій громади. Саме ви часто не спите ночами, не маєте вихідних і відпустки заради точного підрахунку надходжень та видатків установ і організацій. Саме ви створюєте основу функціонування бізнесу, громадської роботи, діяльності державних установ тощо.
Ми щиро дякуємо кожному професіоналу своєї справи. Бажаємо вам і вашим родинам щастя, достатку, мирного неба та професійного зростання. Нехай ваша відданість професії вернеться до вас справедливою оцінкою праці та повагою колег і рідних. Зі святом!

Міський голова Віталій Луков,
секретар Вознесенської міської ради Лариса Торжинська
та староста сіл Новогригорівка і Ракове Людмила Цоня
скачать dle 12.0
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно