альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Вітання міського голови Віталія Лукова з Днем Державного Прапора та Днем Незалежності України!

Шановні вознесенці!

Щиро вітаємо вас із Днем державного прапора й Днем Незалежності України!

З того часу, як над країною офіційно було піднято синьо-жовтий прапор ми, українці, пережили кризи та підйоми, втрати й здобутки. Сьогодні Україна впевнено заявляє про себе на світовій арені, демонструє готовність до перетворень, міжнародної інтеграції, покращення рівня життя свого народу.

Під синьо-жовтим стягом почалася Революція Гідності, коли патріоти повстали у єдиному прагненні — відродити власну державність і запанувати самостійно у своїй країні. З ним ідуть у бій солдати на Сході країни, захищаючи її територіальну цілісність, за нього віддають життя кращі сини України.

Нехай національна гордість та споконвічний козацький дух допоможуть нам вистояти та перемогти у священній боротьбі за незалежність. Сьогодні, як ніколи, дочки й сини української землі мають довести світові – нікому не дозволено посягати на цілісність та недоторканість Української держави.

Миру і благополуччя вам та вашим родинам, дорога громадо!Нехай мрія про краще життя окриляє вас на нові добрі справи в ім’я нашої України та її майбутніх поколінь.

Слава Україні!

Міський голова Віталій Луков,

секретар міської ради Лариса Торжинська

скачать dle 12.0
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно