альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

21 листопада - День Гідності та Свободи

Шановні вознесенці!

Сьогодні ми відзначаємо п’яту річницю початку Революції Гідності, яка розпочалась саме 21 листопада 2013 року, коли журналісти й небайдужі до долі України громадяни вийшли на Майдан Незалежності у Києві на знак протесту проти відмови уряду Миколи Азарова від підписання Угоди про асоціацію з ЄС. Згадуючи доленосні події на столичному майдані Незалежності, вулицях Інститутській та Грушевського, в пам’яті постають подвиги наших сучасників, які назавжди увійшли в історію як Герої Небесної Сотні.

Це був надзвичайно важкий період та іспит для нашої країни, час коли кожен мав визначитися з життєвими принципами, відстоюючи свою гідність та прагнення до свободи. А сьогодні ми, як ніколи, єдині в своїх помислах, цілях і зусиллях, нас об’єднує спільний національний дух, прагнення до порозуміння та любов до України.

Вітаємо вас зі святом, що є символом відродження нації, духовної свободи, бо гідність і свобода – це ті принципи, які об’єднали прагнення мільйонів жителів нашої Батьківщини до кращого життя та змінили хід української історії. Тож наразі від кожного з нас залежить, у якій Україні будемо жити ми і житимуть наступні покоління.

У цей знаменний і величний день з гордістю можна говорити, що українці – це народ, який заслуговує на повагу світової спільноти. Адже ми разом довели, що Україна -патріотична, з високим почуттям гідності та непереборним духом свободи!

Слава Україні! Героям Слава!

Міський голова Віталій Луков,

секретар міської ради Лариса Торжинська

скачать dle 12.0
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно