альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Вітання міського голови Віталія Лукова до Дня працівників освіти

Шановні освітяни вознесенської громади!

Сердечно вітаємо вас із професійним святом, яке об’єднує всіх, хто виховує, навчає нові покоління, даруючи Україні перспективу в обраному нами європейському майбутньому.

Вам, педагогам, належить одна з благих місій! Починаючи з самого дитинства, за руку, з трепетом і до початку дорослого життя з мудрими настановами педагоги ведуть у світ знань молодше покоління. У ваших напружених буднях, у ваших задумах і мріях, у ваших уроках – майбутнє нашої громади й всієї України - вільної, могутньої, духовної європейської країни, де кожен має право на гідне і щасливе життя. Нині, в час впровадження державної реформи загальної середньої освіти, ви сміливо втілюєте в життя всі нововведення, не боючись на своєму шляху жодних труднощів чи непорозумінь з боку батьків та учнів навчальних закладів міста.

Уся вознесенська родина низько вклоняється вам за невтомну самовіддану повсякденну працю та активну громадянську позицію, адже завдяки вашим зусиллям формується нова генерація українців – талановитих, свідомих та патріотично налаштованих громадян. Тож продовжуйте вчити дітей добру, справедливості, готуйте їх до життя у суспільстві, яке швидко змінюється та вимагає високого рівня освіченості.

Бажаємо вам, шановні працівники освіти, щастя і здоров’я, успіхів і творчого натхнення, гарних результатів своєї праці та вдячних учнів! Хай цей святковий день принесе вам масу позитивних емоцій, теплих привітань і слова вдячності від ваших учнів.

Міський голова Віталій Луков,

секретар міської ради Лариса Торжинська

скачать dle 12.0
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно