альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Вознесенці не перестають дивувати своїми яскравими перемогами!

Вознесенці різних поколінь завжди показують себе сильними в будь якій справі, а особливо - в спорті. При цьому, наших земляків можна зустріти серед переможців найрізноманітніших змагань.

Так, 23 червня у місті Одеса здобув золоту медаль від Міністерства молоді та спорту України та диплом Федерації з плавання України вознесенець, працівник Южнобузької газокомпресорної станції, 43-річний Шумов Сергій Анатолійович (На фото - 2-й зліва). Він подолав 2,5 кілометри морем, беручи участь у Чемпіонаті України з плавання на відкритій воді прийшовши до фінішної лінії першим. Чоловік почав плавати ще в 5-річному віці й все життя тримав спортивну форму. Останні роки тренувався в ФОК «Водограй» у ще одного визначного вознесенця – чемпіона і рекордсмена світу з плавання 2015 та 2017 років, - Чижевського Георгія Дмитровича, який також показує високі спортивні здобутки незважаючи на свій вже поважний вік.

24 червня у курортному місті Пула (Хорватія) відбувся баскетбольний чемпіонат Європи серед ветеранів у категорії 65+. Одним із найкорисніших гравців чемпіонату став наш земляк – Володимир Гамов здобувши титул MVP. Його кар’єра баскетболіста почалася в Миколаївському клубі «НКІ», після чого Володимир розпочав свою тренерську діяльність у Вознесенській ДЮСШ. Зараз займається підприємницькою діяльністю та грає в баскетбол у міській збірній, збірних Миколаївської області та України.

Вознесенська громада щиро вітає наших спортсменів, які продовжують прославляти місто як на всеукраїнській, так і на світовій спортивній арені, подаючи приклад стійкості, сили духу, жаги до життя і перемог молодим поколінням. Бажаємо вам наснаги та енергії для ще більш високих здобутків. Нехай доля дарує вам якнайбільше перемог не лише в спорті, а й в житті.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

скачать dle 12.0
Дата публікації: 25.06.2018 0 1 950
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно