альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Стрітбол у Вознесенську

У місті Вознесенську, на північному мікрорайоні, з нагоди святкування Дня молоді, 24 червня відбувся турнір зі стрітболу. Змагання розпочались з офіційного відкриття та вітання від директора комунальної організації ВМЦФЗН «Спорт для всіх» Івана Алексєєва.

В силу різних обставин, на турнір заявились лише три команди: «Третій мікрорайон», «Гімназія», «БК Прибужани». Команди грали по круговій системі. Після усіх зіграних ігор виявилось, що і за очками і за різницею забитих і пропущених голів результати команд рівні, тому було прийнято рішення зіграти додатково ще одне коло, але  вже з меншим відліком часу. У запеклій боротьбі перемогу вибороли команда «Третій мікрорайон», на другій сходинці опинилась команда «Гімназія», почесне третє місце здобула команда «БК Прибужани».

Після нагородження був проведений конкурс штрафних кидків, у якому могли взяти участь всі бажаючі. Найкращий результат 4 попадання з 5 кидків показав головний суддя змагань Олег Домуз чим підтвердив, що є баскетболістом високого рівня.

Наступні змагання зі стрітболу відбудуться в дні святкування Дня незалежності України.

Бажаємо учасникам молодості, енергії та сили духу!

Тренуйтесь! Займайтесь спортом! Будьте сильні та здорові!
#sportdlyavsih #sportvoz #streetball #voznesensk

КО ВМЦ ФЗН «Спорт для всіх»

скачать dle 12.0
Дата публікації: 25.06.2018 0 1 265
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно