альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Відбувся Кубок відкриття сезону з футболу

Напередодні Великодніх свят та відзначення Всесвітнього дня здоров’я  в місті Вознесенську відбулися змагання з футболу за «Кубок відкриття сезону». В боротьбу за почесний, перехідний Кубок включилися шість команд. Це команди: ДЮСШ, «Артсклад», «Мікс», В/Ч «Мартинівка», «Освіта» та тогорічний володар Кубку - команда «Зорі над Бугом».

Після  жеребкування було проведено церемонію відкриття змагань. Із вітальним словом та побажанням успіхів у змаганнях до всіх учасників звернулися заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Юрій Путій та директор комунальної установи Вознесенський Міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Іван Алексєєв.

І розпочалися ігри. На футбольному полі точилася запекла боротьба. Команди демонстрували добру фізичну та тактичну підготовку. Всі ігри закінчувалися з мінімальним рахунком. Але, як у будь-якому виді спорту, так і в футболі, є переможці та переможені. До фіналу пробилися команди «Освіта» та «Мікс». І фінальна гра закінчилася з мінімальним рахунком 1-0 на користь команди «Освіта». Вітаємо освітян із перемогою. Хочеться відмітити суддю змагань Максима Чернегу за якісне обслуговування всіх ігор. Також велика подяка директору ЗОШ № 4 Володимир Потоцькому та всьому обслуговуючому персоналу за якісну підготовку спортивного майданчику. А всім командам-учасницям - добре підготуватися до участі в чемпіонаті міста.

КУ МЦ ФЗН «Спорт для всіх»

скачать dle 12.0
Дата публікації: 10.04.2018 0 1 297
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно