альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

До Всесвітнього дня здоров’я вознесенці взяли участь у загальноміській зарядці та пробному заїзді по маршруту велогонки «Соколині перегони»

7 квітня у парку Січової Слави ранок розпочався з загальноміської зарядки, яка була приурочена до Всесвітнього дня здоров’я. Участь у заході взяли керівництво міста на чолі з міським головою Віталієм Луковим, представники спортивних громадських організацій міста та активні вознесенці, які побажали приєднатися до ранкового пробудження на свіжому повітрі.

Під веселі мотиви музики присутні виконували гімнастичні вправи, заряджалися позитивним настроєм та спонукали одне одного до нових спортивних звершень.

Організатори заходу повідомили учасникам зарядки про початок флешмобу «223 км до Дня міста», кілометраж якого вибрано не випадково, адже саме у цьому році Вознесенську виповнюється 223 роки. Кожен, хто бажає взяти участь у флешмобі, повинен подолати дистанцію у 223 км до 19 травня. Результати учасники мають викладати на сторінку події https://www.facebook.com/events/594681967557877/ у соціальній мережі Facebook, що створена Вознесенським МЦ ФЗН «Спорт для всіх». Ті спортсмени, хто зможе підтвердити свої результати будуть запрошені на парад спортсменів, який відбудеться під час святкового концерту до Дня міста. Таким чином організатори ставлять за мету відродити клуб любителів бігу, який не так давно прославляв наше місто за кордоном.

Починаючи з 8 квітня всі охочі можуть брати участь у колективних забігах, що стартують щодня о 6:00 ранку біля ФОК "Водограй".

По закінченню зарядки всі бажаючі мали змогу взяти участь у пробному велозаїзді по маршруту велогонки «Соколині перегони», що пройде 19 травня.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

скачать dle 12.0
Дата публікації: 10.04.2018 0 3 214
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно