альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Відбувся традиційний обласний турнір з футболу

З нагоди відзначення Міжнародного дня захисту дітей в Вознесенську пройшов традиційний обласний турнір з футболу серед юних футболістів 2006-2007 та 2008-2009 років народження. На турнір до нас завітали команди з м. Первомайська, смт. Веселинового, смп. Братського, смт. Єланця та юні вихованці нашої ДЮМСШ «СОКІЛ». Перед початком змагань до всіх гравців з найкращими побажаннями звернулися начальник відділу з розвитку футболу в Миколаївській області О.В. Балакін, директор КО МЦ ФЗН «Спорт для всіх» І.С. Алексеєв та методист відділу освіти П.М. Вінярський.

Не зважаючи на спекотну погоду всі команди продемонстрували красиву технічну й тактичну підготовку. В кожному матчі точилася запекла боротьба. Але як і в кожному виді спорту є переможці та переможені. У віковій категорії 2006-2007р. перемогу здобули: третє місце команда з м. Первомайська, друге – з смт. Єланець, перше місце - «Сокіл» (.м Вознесенськ). В номінаціях кращий гравець визнано Клюєву Анастасію (м. Первомайськ), кращий захисник Оганесян Давид (смт. Єланець), кращий воротар Шабаєв Данило «Сокіл» (м. Вознесенськ).

В категорії 2008-2009р. третє місце посіла команда смт. Братського, на другому опинились смт. Єланець і перше - наші Соколята. В номінації кращий нападник визнано гравця «Сокіл» Абгоряна Давида, кращий захисник Гончаренко Максим з смт. Братського, кращий воротар Голуб Максим (смт. Єланець). Всі команди призери та кращі гравці отримали кубки та грамоти від обласної федерації футболу, за що велике подяка голові обласної федерації футболу Миколаївської області Олександру Пасічному. Також хочеться подякувати суддям: ветерану з футболу Ландіну І.П., тренеру з футболу ДЮСШ Дроздову Р. та викладачу з фізичного виховання ЗОШ №8 Гончаренко А. за добросовісне та якісне суддівство всіх ігор. Велика подяка людині, без якої в місці не проходить жодне спортивне дійство - це М.В. Цеплий.

КО МЦ ФЗН «Спорт для всіх»

скачать dle 12.0
Дата публікації: 04.06.2018 0 1 301
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно