альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Нові досягнення, нові розряди з традиційного карате

Наказом №94 по Управлінню молоді та спорту Миколаївської облдержадміністрації від 29 травня чотирьом вознесенським спортсменам, членам Клуба традиційного карате-до «Дай-Цзі» були присвоєні високі спортивні розряди – Кандидат у Майстри Спорту України.

Таричева Ольга (Національний Університет «Львівська Політехніка»), Юдова Діана (Одеський Національний Економічний Універсітет), Кочуг Катерина (ЗОШ №2), Горшньов Вадим (ЗОШ №8)  були відзначені завдяки своїм перемогам на цьогорічному Чемпіонаті України з традиційного карате, де виступали у складі збірної команди Миколаївської області.

Горшньов Вадим та Кочуг Катерина багато тренуються, постійно намагаючись покращити свої навички та досягти нових перемог. Вони неодноразові призери республіканських змагань. Цього року Катя Кочуг увійшла до складу збірної команди України у своїй віковій категорії.

Діана Юдова та Ольга Таричева вже студентки, але продовжують наполегливо тренуватись. Багаторазові призери республіканських змагань, та постійні члени збірної команди України з традиційного карате. В цьому році в їхньому житті має відбутись головний іспит будь-якого каратиста – атестація на Чорний пояс.

Будемо сподіватись, що це випробування вони пройдуть з гідністю. А наше рідне місто Вознесенськ додасть у  свою спортивну скарбничку двох нових майстрів традиційного карате.

Фадєєв В.В.

скачать dle 12.0
Дата публікації: 04.06.2018 0 1 328
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно