альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Чемпіонат України з Традиційного карате 2021

З двадцять третього по двадцять шосте квітня в місті Кропивницькій відбувся вже 28 за рахунком Національний Чемпіонат України з Традиційного карате. Змагання проходили в Хомбу-Додзьо (головному залі) Національної Федерації Традиційного Карате-До України.
До складу збірної Миколаївської області на цих змаганнях увійшли спорт-смени з Миколаїва, Вознесенська та Южноукраїнська. Наше місто представляли: Кочуг Катерина, Кочуг Вікторія, Верлатий Нікіта, Кривушкін Даниїл, Криворучко Артем – всі члени клубу «Дай-Цзі». Южноукраїнськ: Маршевська Анжеліка та Маршевський Ігнат. Миколаїв: Кудрич Олександр.
Це був важкий для наших спортсменів турнір. Нам вдалося, не зважаючи на відсутність через карантин повноцінної підготовки вибороти 2 нагороди цього турніру.
Друге місце в розділі КАТА синхронні серед молоді 18-20 років. Зробили це Кочуг Катерина, Кочуг Вікторія, Маршевська Анжеліка. Трете місце у розділі ЕН-БУ 16-17 років завоювали Кудрич Олександр та Кочуг Катерина. Добре показали себе Маршевський Ігнат, Кривушкін Даниїл та Криворучко Артем, для яких цей Чемпіонат України був першим у житті.
Загалом змагання були гарно організовані, та пройшли на доброму рівні, з дотриманням всіх вимог до таких заходів у зв’язку з епідемією короновірус-ної інфекції.

Віктор Фадєєв
скачать dle 12.0
Дата публікації: 29.04.2021 0 814
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно