альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Міжнародний семінар з Традиційного карате

15-16 лютого 2020 року в м. Кропивницький в Хомбу-Додзьо України відбувся міжнародний семінар-практикум з традиційного карате. Провів семінар володар восьмого дану традиційного карате сенсей Аві Роках, США. Сенсей Аві Роках є одним з найповажніших учнів сенсея Нішіями.
Організатором семінару була Федерація Традиційного Карате-До України. У семінарі взяли участь тренери, судді та провідні спортсмени. В складі Миколаївської обласної делегації брала участь у заході і команда Вознесенського клуба традиційного карате-до «Дай-Цзі». До її складу входили: Фадєєв Віктор, Євтушенко Максим та Кочуг Катерина.
На протязі двох днів на ранкових та вечірніх тренуваннях, кожне з яких тривало біля трьох годин, розбиралися: техніка ката (розбір і систематизація базових принципів виконання) та куміте (комбінації та стратегія побудови спарингу), а також комплекс спеціальної гімнастики для розвитку і контролю внутрішньої енергії та її вплив на здоров’я спортсмена. .

Фадєєв Віктор

На фото зліва на право: Євтушенко Максим, сенсей Адеев Віктор (Миколаїв),сенсей Аві Роках (США), Кочуг Катерина, Фадєєв Віктор.
скачать dle 12.0
Дата публікації: 17.02.2020 0 825
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно