альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Фестиваль сімейного туризму «Тур Екстрим»

14 вересня 2019 року в м. Вознесенськ в парку Січової Слави відбулося велике сімейне свято - Фестиваль сімейного туризму «Тур Екстрим», який проводився Громадською організацією «Туристичний клуб «Вознесенськ» в рамках проекту «Туризм як стиль життя», що став переможцем конкурсу мікрогрантів БФ ЛАСКА в рамках Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Комьюнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).
Хочемо також подякувати за допомогу і нашим спонсорам: Величко Є. О., Шевченко В. Г. та Шевченко О. В.
На церемонії відкриття гостей та учасників Фестивалю привітав Міський голова Луков Віталій Дмитрович, кураторка проекту Лілія Атнажева та Голова Туристичного клубу Вознесенськ Олег Костюков. Всіх присутніх порадували творчим концертом танцювальні, вокальні та акробатичні колективи міста, розважали показовими виступами спортсмени з екстремальних видів спорту – на велосипедах, роликах та самокатах.
Протягом 5-ти годин на Фестивалі сімейного туризму «Тур Екстрим» дорослих і дітей дивували і розважали. При цьому всі локації і активності були безкоштовними. Для молоді були проведені майстер-класи по слеклайну, а для маленьких учасників - по створенню картин та малюванню на асфальті.
Для учасників Фестивалю була підготовлена дуже цікава смуги перешкод, у вигляді мотузкового парку, що складався з різноманітних етапів, наприклад: мотузяної драбини, мавпячого моста, переправи по колоді, павутиння, тарзанки, переправи «Метелик» та багато інших. Проходження та перемога в першому турі давали право подолати скелелазний стенд та з’їхати тролеєм ZipLine. Мали змогу випробувати свої сили при подоланні цікавих етапів як малі діти так і дорослі.
Переможці смуги перешкод були нагороджені грамотами и пам'ятними подарунками. За участь у Фестивалі сімейного туризму найактивніша дітвора отримала смаколики та морозиво. Подарунки отримали і переможці конкурсу фотографій.
А самі найменші учасники долали свою смугу перешкод: «купини», колоди, підйоми та спуски, були дуже активні та наполегливі, за що отримали грамоти «Супер-героїв» та солодощі.
Завдяки підтримці та допомозі в організації фестивалю всіх членів туристичного клубу Вознесенськ – Зінкевича С., Фурсеєва Ю., Шеремет Т., Мороза М., Фетисової О. та вихованців туристичних гуртків, свято вийшло дійсно яскравим та цікавим!!! Але найбільшу подяку я хочу виразити головному менеджеру проекту – Людмилі Костюковій та найактивнішому організатору технічної частини – Ігорю Носкову.
Бовкушенко Владислав, який зайняв 1 місце серед хлопців в групі 14-17 р., зверніться за тел.. +380503904276 для отримання нагороди.

ГО «Туристичіний клуб Вознесенська»
скачать dle 12.0
Дата публікації: 17.09.2019 0 1 043
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно