альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Відбувся черговий захід проекту «Туризм, як стиль життя»

В неділю 7 липня 2019 року відбувся черговий захід проекту «Туризм, як стиль життя», який став переможцем конкурсу мікрогрантів, що організовував БФ ЛАСКА в рамках Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).
Олегом Костюковим, Головою ГО «Турклуб «Вознесенськ», була проведена екскурсія по національному парку «Бузький Гард», в якій взяли участь мешканці м. Вознесенська, сіл Новогригорівка та Раково. Бажаючих виявилося набагато більше, ніж очікували. Приємною несподіванкою стало бажання приєднатися до екскурсії групи велосипедистів з м. Вознесенська та м. Южноукраїнська.
Спочатку учасники ознайомились з маєтком Скаржинських в с. Трикрати, прогулялися затишними стежками урочища «Лабіринт» з 200-літними дубами, які насаджував ще Віктор Петрович Скаржинський в 20-х роках 18 ст. Наступним місцем огляду був каньйон річки Арбузинка, який ще називають «Царські палати». Унікальні виходи гранітів нікого не залишають байдужими. Родзинкою подорожі стала прогулянка унікальним каньйоном річки Мертвовод біля села Актово. Щоб детально описати всю красу цієї місцевості – треба писати книгу. Чисте джерело під вербою, віковічні 30-метрові скелі та можливість скупатися у річці на дні каньйону залишили незабутні враження від екскурсії.
Наостанок, незважаючи на втому, всі учасники виявили бажання оглянути славнозвісні «Білі скелі» з унікальним радоновим озером.
Дуже приємно було чути слова подяки за цікаву та змістовну екскурсію та побажання зустрічатися і надалі!
#DOBRE, #семейныйтуризм, #ВознесенськаОТГ, #турклубвознесенск , #вознесенскийтуризм
ГО "Туристичний клуб "Вознесенськ"
скачать dle 12.0
Дата публікації: 10.07.2019 0 931
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно