альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Вознесенці виступили на Чемпіонаті України з Традиційного карате

Минулими вихідними, 19 та 21 квітня в місті Кропивницькій відбувся цьогорічний 26 за рахунком Національний Чемпіонат України з Традиційного карате. Змагання проходили в Хомбу-Додзьо (головному залі) Національної Федерації Традиційного Карате-До України.
До складу збірної Миколаївської області на цих змаганнях увійшли такі вознесенські каратисти: Євтушенко Максим, Євтушенко Олександра, Кочуг Катерина, Кочуг Вікторія, Верлатий Нікіта, Ковалевський Владислав та Маршевська Анжеліка. Всі каратисти є членами клубу традиційного карате-до «Дай-Цзі».
Майже всі наші спортсмени дійшли до фіналів в різних видах змагань у своїх вікових категоріях, це Євтушенко Максим, Кочуг Катерина, Кочуг Вікторія, Маршевська Анжеліка, Верлатий Нікіта та Ковалевський Владислав. Але, завоювали ми лише одну бронзову нагороду в розділі ЕН-БУ у віковій категорії 18-20 років. І зробили це Кочуг Катерина та Євтушенко Максим. У всіх інших фіналах ми задовольнилися лише четвертими місцями.
За доброю традицією, яка склалася за останні 2 роки, на змаганнях наша команда зупинялася в Хомбу-Додзьо, у зоні відпочинку та підготовки національної збірної з традиційного карате.
Там є все, що потрібно спортсмену: затишні кімнати відпочинку де всі меблі, стеля та стіни виконані з натурального дерева різних порід , в яких діє автономна система опалення. Просторі роздягальні, душові кімнати, в яких задля зручності спортсменів влаштовано теплу підлогу, кухня зі всіма зручностями, та конференц-зала. А сам Хомбу-Додзьо є найкращим залом із східних єдиноборств в Україні.
Також вперше змагання Чемпіонату України з традиційного карате наживо транслювалися суспільним телебаченням у соціальній мережі Фейсбук, де кожен бажаючий міг слідкувати за перипетіями змагань онлайн, не виходячи із дому.
Цей факт свідчить про високий рівень змагань, та вимагає в подальшому від наших спортсменів ще більшого завзяття при підготовці та участі у Національному Чемпіонаті з традиційного карате.
Віктор Фадєєв
скачать dle 12.0
Дата публікації: 23.04.2019 0 1 120
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно