альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Турнір серед ветеранів футболу

У Миколаєві 24 березня на стадіоні в Парку Перемоги пройшов турнір серед команд ветеранів 40+, присвячений 75-й річниці визволення міста від нацистських загарбників.
Організатором спортивної події є Федерація футболу Миколаївської області на чолі з Олександром Пасічним. Турнір проходив у форматі 8х8.
Перед початком серії ігор учасників і гостей заходу привітали заступник голови Федерації футболу Миколаївської області Олександр Балакін і член виконкому ФФНО Анатолій Катрич. Почесні гості побажали футболістам дружній і змістовної гри.
У турнірі взяли участь близько 100 ветеранів футболу з різних районів Миколаївщини. Приїхали підтримати свої команди родичі і вболівальники, які з усіх сил підбадьорювали гравців. Усі матчі турніру пройшли у впертій боротьбі і дружній атмосфері. Під час ігор на полі панувала атмосфера здорового суперництва.
У впертій боротьбі визначилися переможці змагань. Найсильнішими стали футболісти ФК «Автомобіліст». Срібним призером турніру стала команда ветеранів міста Вознесенськ, третє місце зайняла команда «Славія» (ветерани) м. Баштанки. Четверте місце зайняли ветерани з Нової Одеси, п'яте місце - «Новий Буг - Казанка», шосте - команда Березанки, сьоме місце - «ГрАвт».
«Сьогоднішній турнір - переконливий доказ того, що наші ветерани не залишаються осторонь і завжди беруть участь в різноманітних турнірах і кубках. Ми і надалі будемо сприяти розвитку цього виду спорту на території Миколаївської області та надавати допомогу в організації та проведенні ветеранських турнірів », - зазначив у своїй промові Олександр Балакін.
#sportdlyavsih
КО ВМЦФЗН «Спорт для всіх»
скачать dle 12.0
Дата публікації: 25.03.2019 0 1 207
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно