альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Кубок міського голови з волейболу серед дівочих команд

Цього уікенду в місті Вознесенську з нагоди святкування Дня Святого Миколая відбулись чудові змагання – «Кубок міського голови» з волейболу серед жіночих команд.

Розпочались змагання о 10:00 15 грудня в спортивному залі Вознесенської ЗОШ №7 із урочистого відкриття та вітання команд. На змагання прибули вісім команд із смт. Арбузинка, с. Новокрасне Арбузинського району, м. Южноукраїнська, с. Новогригорівка Вознесенської громади, м. Миколаєва та міста Вознесенська. До присутніх із вітальним словом звернулися міський голова Луков Віталій Дмитрович та перший тренер з волейболу Вознесенської ДЮСШ, відмінник освіти, ветеран праці Домушей Володимир Данилович. Далі учасниць привітали гуртківці ЦДЮТ. Після чого головний суддя змагань Салюк Андрій Віталійович розпочав змагання.

Згідно положення ігри першого дня відбувалися в двох підгрупах, а на наступний день були стикові ігри. За третє місце боролися команда Южноукраїнська та команда «Взаємодія» (м. Вознесенськ). Рідні стіни все ж допомогли нашим дівчатам і з рахунком 2:1 вони вибороли бронзу. У фіналі зустрілись дві миколаївські команди. Першу сходинку посіла команда «Миколаїв-1», а другу – «Миколаїв-2». Усі команди показали достойну гру, але як відомо перемагають найсильніші.

Переможців було нагороджено кубками, медалями та грамотами. У кожній команді було визначено кращого гравця, яких нагороджено пам’ятними статуетками. Серед гравців наших команд кращими визнано Строкоус Ольгу (команда «ДЮСШ») та Лобанову Анну (команда «Взаємодія»).

Комунальна організація ВМЦФЗН «Спорт для всіх» дуже вдячна директорам Вознесенської ДЮСШ Абдулаєву Миколі Атаєвичу та Вознесенської ЗОШ № 7 Андрухову Івану Васильовичу за добре підготовлені спортивні зали, а також Жукову Андрію Сергійовичу за допомогу в організації змагань.

Не лінуйтесь! Займайтесь спортом!

Із 18 по 28 грудня беріть участь у акції «100 метрів добра». Умови можна знайти на сторінці організації в соціальній мережі «Фейсбук» та на сайті міста.

#sportdlyavsih

І.С.Алексєєв, директор КО ВМЦФЗН «Спорт для всіх»

 

скачать dle 12.0
Дата публікації: 18.12.2018 0 1 028
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно