альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Міжнародний турнір з греко-римської боротьби!

Із 25 листопада по 02 грудня юні борці-вознесенці здійснили вояж на Прикарпаття до міста Долина! Нашу команду запросили для проведення тренувального збору та участі у турнірі, у якому взяли участь спортсмени з різних куточків України та Словаччини. Усього 200 учасників з Львівської, Волинської, Закарпатської, Київської та Івано-Франківської областей, міста Тернополя та із Словаччини.

Наша команда з боротьби складалася з 17 юних спортсменів. Хлопці мали дворазові тренування під керівництвом заслуженого тренера України С. Я. Чернецького. Також діти здійснили багато цікавих екскурсій містом Долина, Карпатами, Церкви, Чоловічий монастир у с. Голів, екскурсія містом Львів.

Результати турніру такі:

Чемпіони турніру: ПРАГУЗА ДМИТРО, БІЛОКУРОВ ПЛАТОН, ТОДОРАШКО ВЛАД. Срібні медалі здобули: ГЛУХИЙ РЕНАТ, АГАФОНОВ ЕДІК, СИДОРЕНКО АРСЕНІЙ. Бронзову нагороду отримав: КРІТ ВЛАДИСЛАВ. Зовсім трохи не вистачило сил до п’єдесталу Середіну Денису та Гофману Дмитру, які зайняли четверті місця. Усі борці з Вознесенська проявили волю до перемоги, але трохи не вистачило досвіду.

Від тренерського штабу велика подяка подружжю Середіних, які стали для дітей під час поїздки рідними людьми.

Подяка татові Білокурова Платона за фінансову підтримку команди, а також усім батькам спортсменів. Дякуємо міському голові нашого міста Лукову В.Д. за особисте сприяння в здійсненні поїздки!

Звертаємося до батьків: «Не гайте час, приводьте дітей на боротьбу!!!».

Тренери: Матіїв В.М. та Сорочан Г.О.

скачать dle 12.0
Дата публікації: 04.12.2018 0 969
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно